POZNATA GLUMICA ISKLJUČENA S APARATA| Doktori tvrde da `nema više nade`: Samo dan nakon ukopa njenih…

Poznata glumica iz Australije isključena je sa aparata, 16 dana nakon tragične saobraćajne nesreće u kojoj su poginula još tri člana njene najuže familije.

«St. George» bolnica potvrdila je zvanično u petak ujutro kako su isključeni aparati koji su 29-godišnju Jessicu Falkholt održavali u životu. To se desilo samo dan nakon emotivnog ispraćaja njene sestre Annabelle (21) i roditelja Larsa (69) i Vivian (60) u Sydneyu (fotografija gore).

Fanovi se dirljivim porukama na društvenim mrežama opraštaju od glumice, a vijest o isključivanju aparata ih je shrvala.

U međuvremenu, Daily Telegraph je otkrio kako je 50-godišnji Craig Whitall, vozač drugog automobila iz sudara koji se dogodio 26. decembra prošle godine u Sussex Inletu, a koji je također poginuo – ranije imao devetogodišnju zabranu upravljanja automobilom i imao najmanje 10 kazni zbog kršenja te zabrane.

Gospodin i gospođa Falkholt poginuli su na licu mjesta u nesreći koja se dogodila uz obalu Novog Južnog Velsa, nakon što je familija provela praznik u gradu Ulladulla. Lars je bio porijeklom Šveđanin, a Vivian Italijanka. Njihovu ljubav opisuju kao nešto zaista posebno…

Tijela sestara bila su izvučena iz smrskanog automobila od ljudi koji su se zatekli na licu mjesta, prije nego što se sve pretvorilo u plamteću buktinju.

Annabelle je prevezena u bolnicu «Liverpool» u kritičnom stanju, i preminula je tri dana kasnije. Jessica je, također u kritičnom stanju, podvrgnuta nekoliko operacija, uključujući uklanjanje bubrega i dijela njene lobanje, ali je ostala u komi u bolnici «St. George».

Mlada glumica pojavila se u seriji Home and Away i drugim australijskim serijama.

Poznata glumica iz Australije isključena je sa aparata, 16 dana nakon tragične saobraćajne nesreće u kojoj su poginula još tri člana njene najuže familije.

doznajemo.com