POKUŠAJ SAMOUBISTVA UŽIVO: Miljana Kulić digla ruku na sebe u Zadruzi…

Ono što je Miljana danas uradila, još nije viđeno u bilo kom rijaliti programu! Učesnica “Zadruge” Miljana Kulić, koja je u rijalitiju jedina trudnica, danas je željela da popije sredstvo za pranje sudova i da se ubije.

Kao trenutni vođa “Zadruge”, ona boravi u hotelskoj sobi, gdje je ušla u toalet i dohvatila šolju i “domestos”. Miljana je zatim sipala tečnost u čašu i promiješala je prstom u namjeri da je popije.

Na svu sreću, obezbjeđenje u “Zadruzi” je reagovalo pravovremeno i spriječilo tragediju.

Naime, pripadnik obezbjeđenja oteo je Miljani šolju.

LEŽI NEPOMIČNA: Evo kako Miljana Kulić izgleda nakon pokušaja samoubistva!

Miljana Kulić pokušala je danas da se ubije! Nišlijka je pokušala da popije sredstvo za pranje sanitarija i tako pokušala da se samoubije, naudi i sebi i svojoj nerođenoj bebi. Ubrzo je otkriven i razlog njenog nerazumnog ponašanja, a to je Sloba Radanović koji već neko vrijeme psihički uznemirava Kulićevu.

Ovog puta on joj je uzeo titulu vođe, podijelio novac sa kojim je ona trebala da raspolaže i totalno revoltirao trudnu učesnicu “Zadruge”.

Nakon neuspjelog pokušaja samoubistva, Miljana se povukla u svoje odaje gdje i sada nepomično leži.

Kako je ponedjeljak, Proka je bio u obilasku zadrugara te je čuo za ovu Miljaninu situaciju, pa je riješio da je posjeti u hotelu. Ona je i dalje ležala nepomično. Prizor je bio strašan i ne zna se da li je Miljana stvarno psihički loše, pa joj je i tijelo klonulo, ili je ipak u pitanju samo jeftina gluma.

– Vođa, vođa – dozivao ju je farmer, ali Miljana nije reagovala.

Kako je vidio da je bezuspješno doziva, Proka se vratio zadrugarima i raspodijelio im zadruženja s obzirom na to da Vođa nije u stanju.

Alo.rs