POGLEDAJTE ŠTA JOJ SE DESILO? Kćerka našeg poznatog pjevača PRETJERALA sa silikonima…

Ćerka poznatog pevača često na društvenim mrežama iznenađuje zanimljivim fotografijama. Na njima često pozira, objavljuje na koja mesta izlazi, ali je nešto drugo ipak zapalo za oko pratiocima Helene Topalović.

Mnogi smatraju da bi svojim izgledom mogla da parira i svetskim lepoticama, ali malu zamerku pronalaze u tome što je, čini se, preterala sa dopunjavanjem usana.

Uz pohvale na račun stajlinga i linije, ova mlada dama ubira i kritike zbog estetskih korekcija kojima se podvrgla. Neki od njih se pitaju zašto je drastično uvećala usne, dok ima i onih koji taj potez podržavaju.

@boomerangfashion ????

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

Helena Topalović, rođena je 5. juna 1997. godine u Novoj Varoši gde je u porodičnoj kući provela detinjstvo. Helena nema rođenu sestru niti brata, tako da je kao jedino dete svojih roditelja, uvek imala maksimalnu pažnju. Prema rečima njenih roditelja, Helena se nikada, čak ni kao sasvim malo dete nije žalila na činjenicu što nema brata niti sestru i tu činjenicu kompenzovala je kroz igru sa decom iz okoline. Helenina prijateljstva iz detinjstva, toliko su čvrsta da im je ona i danas, kada je u žiži interesovanja javnosti ostala dosledna.

U periodu detinstva, Helena je često volela da provodi vreme u Nikšiću, koji je rodni grad njene majke Vesne. Situacija nije ništa drugačija ni danas, pa prve tople dane Helena prepoznaje kao razlog da otputuje u Nikšić i da tamo provede najveći deo leta. Društvo u Nikšiću, Heleni često pravi njena najbolja drugarica iz detinjstva, koja i danas živi u Novoj Varoši.

Prema rečima Heleninog oca Milana Topalovića, ali i prema rečima mnogih ljudi koji su bliski sa Heleninom porodicom, Helena je svoju raskošnu lepotu nasledila od svoje majke Vesne.

U svojim roditeljima, Helena je uvek pronalazila bezgraničnu podršku, mada njen otac, nije oduvek bio oduševljen što je ona izložena interesovanju javnosti.

Naime, u jednom periodu, kada su članci o Heleni počeli da osvanjavajuu brojnim časopisima, Helena je zbog te činjenice često imala konflikt sa svojim ocem.

Međutim, kada je i sama iskazala želju da u budućnosti želi da se bavi javnim poslom, Helena je naišla na očevo razumevanje i na podršku.