POGLEDAJTE DETALJI TUČE ALENA I TIFE NA NOVOGODIŠNJEM KONCERTU: Udario ga je glavom u čelo, a ovaj mu vratio…

Prvog dana nove godine regijom se proširila vijest da su se Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa potukli na novogodišnjem nastupu u Budvi.

Alen i Tifa zajedno su nastupali s Goranom Bregovićem u Budvi, a tuča je nastala kao vrhunac loših odnosa koje “njeguju” gotovo svi članovi Bijelog dugmeta.

Srbijanski Blic piše da njih dvojica nisu htjela izaći zajedno na pozornicu pa su pale teške riječi te su ih jedva smirili. Nakon toga je na scenu prvi kročio Alen i nije htio sići kada se trebao popeti Tifa. Alen je nastavio s pjevanjem te je izvodio i pjesme svog kolege iz benda.

Stvar je eskalirala kada je Alen sišao s pozornice, a Tifa mu je počeo psovati. Navodno je Islamović Tifu glavom udario u čelo, a ovaj je uzvratio šakom u rame te je tada reagiralo osiguranje i razdvojilo ih.

Bregović je ovakvim potezom bio revoltiran i psovao im je pa se “Dugmići” nisu vratili na bis.

Alen i Tifa se potukli nakon koncerta u Budvi?

Netrpeljivost dvojice pjevača Bijelog Dugmeta, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, bila je očigledna i na dočeku Nove godine u Budvi.

Kako nezvanično saznaju podgoričke Vijesti, na kraju novogodišnjeg koncerta došlo je i do fizičkog obračuna njih dvojice u backstageu.

Navodno je prvo došlo do verbalnog sukoba, a potom i do odgurivanja, što je kulminiralo i fizičkim obračunom dvojice pjevača.

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su pjevači silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Vojičić.

Tifa je uz osmijeh za Faktor rekao kako ne želi komentarisati ovaj slučaj.

faktor.ba