PLJUŠTALE UVREDE: Sonja čestitala ženama 8. mart, a onda je uslijedila Lukasova brutalna poruka! (FOTO)

Iako se u posljednje vrijeme čini kako su se ratovi između bivših supružnika pjevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović završili, ono što se danas “odigralo” dokazuje nešto potpuno suprotno!

Naime, sve je počelo Sonjinom objavom povodom Dana žena. Ona je na Instagam postavila fotografiju krune optočene dijamantima, a iznad nje stajalo je pitanje “Kada me neko pita: Šta misliš ko si ti?”.

Očigledno aludirajući na to da je kraljica, kao i sve žene kojima je čestitala 8. mart, Sonja je ovom objavom izazvala Lukasa koji je u svom već dobro poznatom stilu odgovorio na potez svoje bivše.

– Lijepo je kada te pitaju šta misliš o sebi, ili ko si (ti)? Još je ljepše, kad im ti kažeš, ili pokažeš ko si ti! A još je lejpše kada tako lijepo i visoko, Boga mi i previsoko, o sebi misliš! A “prava je stvar, kada dođu i pitaju te KO SI”! Blago onom ko je u životu (više, često puta) imao priliku i “čast” da mu ga neko postavi! Eto, ja te prilike imao nisam! – počeo je Lukas više nego oštro.

– Izgleda, nisam siguran, ali mi se čini, da znaju ko sam, pa me možda zato niko ni ne pita! Šta misliš ko si? Čudno pitanje, ako te već znaju? Kraljevi i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju krunišu se sami! Nemam ja ni podanike, ali mi krunu staviše oni a nema ih mnogo, par miliončića, koji me izgleda vole! Kada je staviš sam hoće da spadne! Imam jednu pjesmu za podsjetiti… “Niko 1, 2, 3”… možda si jedan od njih ti! – zaključio je Lukas.
Telegraf.rs