PAKLENO VRIJEME: Stigla prognoza za LJETO, ali neće Vam se svidjeti!

Avgust nam takođe neće dati da se opustimo i rashladimo
Kako meteorolozi najavljuju predstoji nam vrelo i sparno leto.
Očekuje se da će jun biti prosečno topao i suvlji. Srednja minimalna temperatura biće oko 15,9 stepeni, a srednja maksimalna oko 26,3. Padavine će biti ispod proseka, ali kako kažu iz RHMZ, u granicama normale.
Meteorolozi , dalje, najavljuju pakleni jul sa toplotnim talasima koji neće prijati mnogima.
Prosečna temperatura u julu biće iznad višegodišnjeg proseka, sa srednjom minimalnom od oko 18,2 stepena, a srednjom maksimalnom od oko 29,2 stepena! Prema meteorolozima, očekuje nas nekoliko toplotnih talasa tokom jula, a padavine će biti u granicama višegodišnjeg proseka.

Avgust nam takođe neće dati da se opustimo i rashladimo – i tokom osmog meseca biće toplotnih talasa, sa prosečnom maksimalnom temperaturom od oko 28.6 stepeni. Kraj leta i septembar donose blago zahlađenje i za četiri stepena nižu srednju maksimalnu temperaturu.
espreso.rs

Policija u Nashvilleu uhapsila osumnjičenog četverostrukog ubicu

Vlasti su saopćile u ponedjeljak da je osumnjičeni za četverostruko ubistvo u Waffle House u Nashvilleu uhapšen.
Gradska policija Nashvillea objavila je na Twitteru da je 29-godišnji Travis Reinking priveden u pritvor nedaleko od svog stana. Fotografije koje je postavila policija u Nashvilleu prikazuju ga u rastrganoj odjeći i u policijskom automobilu.

Policajci i agenti iz FBI, Američkog biroa za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive i pripadnici saobraćajne patrole Tenesija pokrenuli su masovni lov na bjegunca nakon što je ubio ljude u nedjelju ujutru.

Policija je saopćila da je Reinking bio skoro gol i da je gladio svoju pušku nakon što je otvorio vatru na parkingu i potom je upao u restoran. Četiri osobe su ubijene, a još četiri su ranjene, prenosi Associated Press.
Klix.ba