OVO SU NATAŠINE MODRICE! OGLASIO SE I MUŽ NASILNIK: To joj je od masaže, podigao sam krivičnu prijavu…

Luka Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac, da ona tog jutra kada je izašao iz stana nije imala modrice i posjekotine na licu.

“Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni napad. Fizički me je napala udarajući po tijelu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom” tvrdi za Blic Lazukić.

Lazukić čak navodi da je on povrijeđen u navodnom napadu, ali povrede nije pokazao.

“Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9:45 ujutru poljubio svoju suprugu i kćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede”.

Na pitanje kako je to moguće kad je već u 10 sati Bekvalčeva sa sve modricama bila u Urgentnom centru, Lazukić je rekao da je “ona otišla poslije toga, koliko vidim”.

“Po mom izlasku iz kuće, očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogama, ona je išla na masažu protiv celulita”, rekao je Lazukić.

Na pitanje da li aludira da je Nataša Bekvalac sama sebi nanijela povrede, Lazukić je rekao:

“Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu, ne samo svoju već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpjeli od nje i koje rade po šablonu. Ta žena je spremna na sve. Da li ona samu sebe može da uradi, da li može sebi da nanese povrede, da li neko drugi može to joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja, jer sam došao po svoje dijete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana”, rekao je Lazukić.

“Svi naši problemi krenuli su onog momenta kada se naš produženi medeni mjesec završio i kada sam sjeo i pričao s njom da moramo da stanemo na loptu, i da malo život i životne obaveze krenemo da gledamo sa racionalne strane. Novca je bilo, ali nije bilo za sve hirove, za sve Ibice, za moje finansiranje njenog salaša plaćenog od mog novca. Moje finansiranje i sređivanje njenog stana od mog novca. Tada su krenuli naši problemi. Ja sam je volio, dao sam joj sve, sebe, uvijek je štitio, bio uvijek uz nju, čak i u incidentima koje je pravila i koje sam pripisivao postporođajnom stanju. Za optužbe sam saznao kada sam stigao u stan svojih roditelja, a ona je tad već bila u urgentnom centru”.

Okrivljni za premlaćivanje supruge je dodao da je protiv Nataše Bekvalac podnio krivičnu prijavu za klevetu.

“Ja svoju ženu nisam pretukao i nisam razvlačio po kući. Odakle joj povrede to pitajte nju. Ako ona ne zna, onda će tužilaštvo da utvrdi i sudski vještak. Osuđujem porodično nasilje i nasilje nad ženama. A još više osuđujem lažne prijave radi koristiljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve tog nasilja”, ponavljao je Lazukić.

Lazukić je na činjenicu da je Nartaša Bekvalac u njegovom mobilnom telefonu otkrila intimne poruke od djevojaka iz Zagreba i Beograda sa kojima se dopisivao, da je svađa zbog toga izbila, rekao da emotikone srca i poljupca, te rečenice “nedostaješ mi”, “jedva čekam da te vidim”, piše raznim ljudima.

“Ja i poslovnim partnerima šaljem takve poruke. U Zagrebu nemam djevojku, imam prijatelje. Svoju ženu nisam varao, moja žena u mom telefonu nije našla nikakve dokaze bilo kakve s*ksualne konotacije. Da se razumijemo, Nataša ima šifru mog telefona, osoba koja daje šifru ne radi stvari koje je ona rekla” rekao je Lazukić.

Iako tvrdi da nije tukao svoju suprugu, Lazukić kaže da će prihvatiti ako ga sud osudi.

“Ako sud osudi da je neko kriv, onda je kriv”, rekao je Lazukić.

Blic