OVO NIJE ZA OSJETLJIVE OSOBE: Vozač autobusa svakog dana pravi frizuru maloj Izabeli kojoj je umrla majka…

– Kada sam pre sedam godina saznala da bolujem od raka dojke, pitala sam se ko će da brine o mojoj deci i htela sam da pomognem. Nije da to moj suprug nije mogao da uradi, ali to je ono što mame rade. Oni sređuju decu – otkriva Trejsi…

Ljubazna žena – vozač autobusa rešila je da pomogne devojčici da povrati samopouzdanje nakon što joj je mama umrla. Ona joj svakodnevno sređuje kosu pre nego što razveze decu u školu.

Trejsi Den je, naime, uspela da pomogne 11-godišnjoj Izabeli Pieri da namesti kosu jer njen tata nije znao kako.

Izabelina mama umrla je pre dve godine od retke bolesti i dok ju je tata Filip naučio kako da se brine o sebi, jednu stvar nije mogao da zna, a to je šta će s njenom kosom. Poslednje čemu je pribegao, odlučio je da joj iseče kosu. Međutim, kad joj je kosa porasla, mogla je samo da je očešlja i veže u konjski rep.

Trejsina dobrodušnost je usledila nakon što je saznala da boluje od raka dojke. Svakog dana ona odvoji malo vremena da Izabeli napravi neku novu frizuru.

– Kada sam pre sedam godina saznala da bolujem od raka dojke, pitala sam se ko će da brine o mojoj deci i htela sam da pomognem. Nije da to moj suprug nije mogao da uradi, ali to je ono što mame rade. Oni sređuju decu – otkriva Trejsi šta je nagnalo da pomogne.

Izabela se sada raduje svakog jutra da vidi šta će novo Trejsi da joj napravi. I njene učiteljice su primetile promenu kod nje, piše mirror.co.uk.

Devojčicin otac je vrlo zahvalan Trejsi na pomoći.

Sada i druge devojke u autobusu zatraže od nje da napravi neki novi friz i nikada ih ne odbije.

Telegraf.rs