OVO LEDI KRV U ŽILAMA: Žena je usred noći izašla iz kuće i vidjela PSA kako mrtvo hladno jaše njezinog…

Callie Schenker se jedne večeri, prije otprilike tri tjedna, vratila kući, na svoju farmu u Missouriju, gdje je zatekla urnebesan prizor. Njezin 5-godišnji i jednooki poni Cricket stajao je mirno pored ograde, a na njegovim leđima stajao je maleni susjedov pas. On se ušuljao u Callieino dvorište i naprosto skočio Cricketu na leđa, a kad je poni krenuo u lagani kas, pas ga je mrtvo hladno nastavio jahati. Inače, riječ je o korgiju, pasmini koja ima puno energije i prilično je zaigrana.

Schenker je, srećom, snimila prizor. “Bila sam zaprepaštena. Kao prvo, nisam imala pojma da pas može jahati, a kao drugo, da mu Cricket to uopće dopušta”, rekla je Schenker za The Dodo. Video je objavila na Facebooku i tamo je pogledan više od 6 milijuna puta.

PRVO SU JE OPTUŽILI DA GA JE SAMA STAVILA NA KONJA

No, ubrzo su se pojavili komentari da maleni korgi nije mogao sam skočiti na ponija i da ga je sigurno Callie stavila gore. Gospođan ni sama nije znala kako je pas dospio na Cricketova leđa, ali je prošlog utorka ipak dobila odgovor. Bila je u kući i šminkala se kad je čula nekakav žamor. Pogledala je kroz prozor i opet vidjela corgija na Cricketovim leđima.

Istrčala je iz kuće kako bi sve snimila mobitelom, ali je za to vrijeme korgi sišao s ponija. No, Callie se nije tako lako predala pa se nastavila motati oko njih. I nije dugo trebalo da pas opet počne trčkarati oko ponija, pokušavajući ponovno skočiti na njega. Nakon nekoliko pokušaja je uspio, a Schenker je video objavila na YouTubeu.

USPJELA JE SNIMITI I TRENUTAK PENJANJA

“Slutila sam otprilike kako mu to je uspjelo. Ali je bilo prilično kul to vidjeti. Kao i to da se Cricket zapravo igrao s njim”, rekla je. Callie i njezin suprug Bob ponija su nabavili prije otprilike godinu dana, kad se prodavao sav jadan i pothranjen za svega 80 dolara. Callie se odmah zaljubila u njega i od tad je s njima.

Oko je izgubio prije otprilike sedam mjeseci u jednoj nesreći. Korgi živi s jednom obitelji na imanju udaljenom oko kilometar i pol od njih, ali se slobodno kreće pa često svraća na igranje i s Callienim čivavama, Tacom i Redom.

Telegram.hr