“Ovo je PRAVO LICE Lepe Brene i njenog Bobe Živojinovića…” BALAŠEVIĆEVA KĆERKA BEBA OTKRILA ISTINU…

Fahreta Jahić, alias Lepa Brena, digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom “Godine Slatkog greha”, koji prati početak njene karijere, odnosno prvih deset godina vrtoglavog uspjeha pjevačice.

Mnogi pozitivno, ali i negativno daju komentare na film, no u svakom slučaju izazvao je veliko zanimanje. Najviše i najglasnije diskusije su na društvenim mrežama.

Zanimljivo je kako je u odbranu je Breni stala kćerka Đorđa Balaševića, Beba.

Naime, Beba je jako aktivna na Twitteru, a ovom prilikom prisjetila se možda i najtežih dana svoje familije. Tada su Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović pokazali svoje pravo lice.

– Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima s estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad, napisala je Beba.

Podsjetimo, Beba je 1998. godine doživjela strašnu saobraćajnu nesreću. Automobil se prevrnuo na krov, a Bebi se uslijed povreda stvorio otok na leđnoj moždini, pa je bila totalno oduzeta. Oporavak je bio dug i težak, ali uspješan. U svakom slučaju, Beba je htjela reći da se na muci poznaju junaci, piše Dnevnik.

Fahreta Jahić, alias Lepa Brena, digla je prašinu dokumentarno-biografskim filmom “Godine Slatkog greha”, koji prati početak njene karijere, odnosno prvih deset godina vrtoglavog uspjeha pjevačice. Mnogi pozitivno, ali i negativno daju komentare na film, no u svakom slučaju izazvao je veliko zanimanje. Najviše i najglasnije diskusije su na društvenim mrežama. Ne dirajte Brenu. Brena i Boba su među rijetkim ljudima s estrade koji su zvali moje roditelje kad sam imala saobraćajku. A prvi je bio Miroslav Ilić. To se ne zaboravlja nikad, napisala je Beba.

doznajemo.com