Ovo je najstrašnija stvar koja se desila ČOVJEKU IZ SRBIJE KOJI JE “MRTAV” ČEKAO DA GA SAHRANE?!

Predrag Gostiljac (75), koji je trebao biti živ sahranjen jer ga je doktor proglasio mrtvim, pokušao je da razgovara s članovima familije u čačanskoj bolnici, ali nije mogao!?

Priča o ovom poljoprivrednom penzioneru iz Lipnice nadomak Čačka (Srbija), kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on se poslije nekog vremena probudio, šokirala je građane Srbije.

Tragikomičnu situaciju kroz koju je prošao ljudi su komentarisali s ljutnjom, ogorčeni na propust doktora, a čovjek kojeg su familija i prijatelji već počeli da oplakuju smješten je potom u čačansku bolnicu. U posjeti su mu juče bili kćerka i sin, ali on je bio veoma loše.

HITNA KRIJE GREŠKU? “Iz koronarne jedinice je prebačen na interno odeljenje, gde je rodbini omogućeno da ga poseti. Izgleda dosta lošije u odnosu na četvrtak, kada se sve izdešavalo. Sa ćerkom i sinom nije uspeo da progovori ni reč, a želeo je. Upinjao se da im nešto kaže, ali nije uspeo”, ispričao nam je Saša, Predragov zet.

U čačanskoj bolnici je potvrđeno da je na odjeljenje primljen kao dijabetičar, da se njegovo zdravstveno stanje prati, ali nikakve prognoze niti druge komentare nisu željeli da daju. Iz Doma zdravlja, u okviru kojeg funkcioniše Služba hitne pomoći, ponovo se nisu oglašavali povodom grubog propusta svog ljekara koji je porodici izdao smrtovnicu, a kada je Gostiljac “oživio!, tražio je da mu je vrate.

KUME, NISAM NAJBOLJE! Podsjetimo, zet Saša je pričajući o ovom slučaju naveo da je Predragov prvi komšija i kum Tomo Milutinović primijetio da se “mrtvacu” pomjera najpijre stomak, a zatim i prst.

– Gotovo svi su pobegli iz sobe u kojoj je ležao kad se to desilo, ali kum je bio priseban i odmah su ponovo pozvali Hitnu pomoć. Kum ga je pitao: “Predo, kako si?”, a on mu je s kreveta odgovorio: “Nije baš najbolje, ali dobro sam”.

Doznajemo.com/Kurir