OVO IMA SAMO U BOSNI: Pogledajte kako je Alisa postupila kad je vidjela da je penzioner izgubio 10 hiljada maraka…

Mlada majka Alisa Ašić iz Banjaluke pronašla je na ulici izgubljenu kovertu sa 10.000 maraka novca i vratila je vlasniku

Alisa Ašić, Banjalučanka, je prije nekoliko dana sa malom kćerkom otišla u banku kako bi platila račune, a po izlasku ugledala je starijeg čovjeka koji je hodajući “promašio” džep, pa je koverta s novcem ostala na ulici, a on je nastavio dalje.

Alisa je kovertu s novcem odnijela i dala gospodinu, koji je ostao zatečen i rekao Alisi: “Sine, meni je kredit od 10.000 maraka ovdje”.

Čim se malo pribrao, taj čovjek joj je zahvalio te uzeo jednu novčanicu iz koverte i ponudio joj je u znak zahvalnosti. Ipak, Alisa je to odbila jer je smatrala da nije uradila ništa previše vrijedno pomena, pišu Nezavisne novine.

Alisu je kasnije kontaktirao sin tog čovjeka i rekao joj da joj duguju zahvalnost za čitav život, spomenuvši da je novac bio pripremljen za operaciju.

Na pitanje da li bi opet sve isto uradila, Alisa odgovara potvrdno.

– Duboko vjerujem da se vraćaju i dobro i zlo koje drugima činimo, te u skladu s tim i živim. A imam i dijete, pa uvijek gledam da nikoga ne povrijedim i ako mogu – da pomognem koliko mogu, kazala je Alisa.

Alisa je kovertu s novcem odnijela i dala gospodinu, koji je ostao zatečen i rekao Alisi: “Sine, meni je kredit od 10.000 maraka ovdje”. Čim se malo pribrao, taj čovjek joj je zahvalio te uzeo jednu novčanicu iz koverte i ponudio joj je u znak zahvalnosti. Ipak, Alisa je to odbila jer je smatrala da nije uradila ništa previše vrijedno pomena, pišu Nezavisne novine.