Ovo gubi svaki smisao: TUČA U RIJALITIJU, IZBILA JOJ ZUB, povrijedila trudnicu… (VIDEO)

Nakon večerašnje nabavke došlo je do žučne rasprave između Jelene Krunić i Nadežde Biljić, koji se na kraju završio fizičkim kontaktom.

Sloba Radanović je danas tokom nabavke trebalo da Krunićki kupi musli, ali kada mu je ponestalo novca zamolio je Nadeždu da ih ona plati jer joj je ostalo novca od drugih zadrugara. Kada su se vratili u Bijelu kuću, musli je kupljen samo Lepom Mići, koji nije želio da ih podijeli sa Jelenom.

Jelena je vidno iznervirana, počela žučnu verbalnu raspravu sa Nadeždom, te je na kraju i fizički nasrnula na nju, a uletjelo je i obezbjeđenje.

A udarci su bili strahoviti. Pogotovo drugi šamar koji je možda i najjači u historiji “Zadruge”

Bane Čolak je upitao poslije svega Nadeždu da li je boli i posavjetovao ju je da izađe u dvorište i da se smiri, a ona mu je odgovorila sarkastično: Ne i ne boli me! Pola face mi je otpalo – slikovita je bila pjevačica, kojoj je ubrzo jedan zub od siline udarca i ispao. Ostaje da se vidi šta će odlučiti produkcija i da li će Krunićka biti diskvalifikovana.

Instagram bi mogao dobiti portret mod za kameru

Analizom Instagramovog APK fajla za Android je ustanovljeno da on u svom kodu ima skriveni portret mod za kameru.
APK fajl sadrži ikonicu za portret mod kamere koji će biti uvršten u aplikaciju te se pridružiti ostalim modovima kao što su boomerang i superzoom. AKP fajl sadrži cijeli kod aplikacije, uključujući dijelove vezane za nove mogućnosti koje se aktivno razvijaju, ali još uvijek nisu aktivirane.

Instagramov portret mod bi trebao omogućiti pravljenje fotografija sa zamućenom pozadinom, odnosno omogućavati takozvani bokeh efekt te različite opcije osvjetljenja. Kako bi se aktivirao novi mod, korisnik će vjerovatno trebati pokrenuti kameru u aplikaciji te odabrati odgovarajući mod kliznim pokretom.

Uređaji kao što su iPhone X i Pixel 2 već imaju portret modove, tako da bi ovim potezom Instagrama istu mogućnost dobili i korisnici starijih uređaja koji su trenutno bez pomenute funkcije.

Portret mod je otkrio Ishan Agarwal koji je nešto ranije u kodu otkrio i skrivene mogućnosti glasovnih i videopoziva putem Instagrama.

Ako Instagram omogući korisnicima ovaj mod, bit će još atraktivniji od rivala Snapchata, posebno onima koji žele mogućnost pravljenja što boljih fotografija.

Osim toga, najnoviji redizajn Snapchata je naišao na kritike korisnika, a Instagram bi mu novim modom kamere mogao zabiti posljednji ekser u kovčeg.

Još uvijek nema informacija kada će korisnici Instagrama dobiti novu mogućnost.
Klix.ba