OVAKVA ROĐENDANSKA FEŠTA SE NE PAMTI U BiH: Pogledajte s kim i kako je Džeko proslavio 32. rođendan…

Edin Džeko proslavio je sinoć 32. rođendan.

Kapitenu fudbalske A reprezentacije BiH iznenađenje je priredila supruga Amra i to nakon povratka s gostovanja iz Crotonea.

Rođendanskoj zabavi prisustvovali su Edinovi prijatelji, pjevali su se dobro poznati hitovi uz muzičare iz Sarajeva, a pravo oduševljenje je nastupilo kada se u sali sa tortom pojavio Senijad Ibričić.

Supruga Amra pripremila veliko rođendansko iznenađenje Dijamantu

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko proslavio je jučer svoj 32. rođendan.

Dijamant je danas sa Vučicom slavio s 2:0 na gostovanju kod Crotonea.

Njegova supruga Amra Silajdžić potrudila se da Edinu pripremi veliko rođendansko iznenađenje.

Naime, nakon utakmice Dijamant je sa povezom oko očiju ušao u salu jednog restorana, a kada je skinuo povez u sali je ugledao svoje prijatelje i jednog popularnog pjevača iz Sarajeva.

Džeko nije mogao sakriti osmijeh na licu, a sigurno je da će veselje trajati do dugo u noć.

Zanimljivom fotografijom iz aviona Džeko obilježio svoj 32. rođendan

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko danas slavi 32. rođendan.

Džeko i njegov saigrač Federico Fazio danas slave rođendane FOTO: ARHIV Džeko i njegov saigrač Federico Fazio danas slave rođendane FOTO: ARHIV
Čestitke Dijamantu stižu sa svih strana, no najbolji napadač Rome nema vremena za slavlje. Dijamant je zajedno sa svojim timskim kolegama na putu za Crotone, gdje Vučica sutra igra utakmicu 29. kola italijanske Serie A.

Roma je još ranije danas najboljem strijelcu u prošloj sezoni italijanskog šampionata čestitala rođendan prigodnom video kompilacijom njegovih golova.

Ovoga puta klupski fotograf je na letu ka jugu Italij uslikao najboljeg bosanskohercegovačkog fudbalera koji je na zanimljiv “način” pozirao želeći tako reći da je danas napunio 32 ljeta.

faktor.ba