Ovako su mediji iz SRBIJE prenijeli vijest o BOSANCU “u gaćama”

Bosanac ima 75 godina i šeta po snegu u gaćama: Ljudi misle da je bolestan, a on je otkrio kako je jednom za svagda pobedio zimu (VIDEO)

Imunitet na zimu stekao je jednom prilikom kad je u Sjenici prepešačio 25 kilometara na temperaturi od -31 stepen

Iako se Vitez u Bosni jutros probudio na 14 stepeni ispod nule i pod snegom, to nije obeshrabrilo Blaška Andrića (75) da, kao i svakog drugog dana prošeta po gradu, što možda i ne bi bilo tako čudno da on i po ovoj hladnoći u šetnju nije krenuo kao da je napolju leto, odeven samo u majicu i kratke pantalone.

Prošetao je pored viteške pijace i sve prisutne prodavce i posetioce ostavio u neverici. Mnogi od njih pomislili su da je reč o bolesnom čoveku, prenosi portal Flash.ba.

Ipak, sve ih je razuverio. Blaško kaže da je to njegov stil života i da bez obzira na niske temperature dnevno prelazi između 10 i 15 kilometara. Naravno, odeven samo u majicu i kratke pantalone, iako je zima.

Kako je objasnio, imunitet na zimu stekao je jednom prilikom kad je u Sjenici prepešačio 25 kilometara na temperaturi od -31 stepen. Kad je stigao kući, okupao se u hladnoj vodi i više nikada nije osetio hladnoću.

Iako će mnogi pomisliti da je šašav, Blaško kaže da će u tom slučaju i on tako reagovati na druge.

Pogledajte video:

Iako je jutros u Vitezu izmjerena temperatura od minus 14 stupnjeva celzijevih 76- godišnjem Blaški Andriću nije smetalo da napravi svoj krug po gradu samo u potkošulji i kratkim hlačama kao da je ljeto.To je kaže njegov stil života jer on više ne poznaje minuse.On to radi godinama.Pogledajte jako zanimljvu priču.

Telegraf.rs