OVAKO SAMO SANDŽAKLIJE BIJU| Pogledajte masovnu tuču dilera i kupaca narkotika: Ima i p…

Novopazarska policija uhapsila je četiri muškarca zbog sumnje da su učetvovali u masovnoj tuči koja se dogodila u subotu oko 16 časova, a u kojoj su dvojica zadobila lakše povrede, saopštila je Policijska uprava u ovom gradu.

Četiri lica uhapšena su u Novom Pazaru nakon tuče u tom gradu, u kojoj je dvoje lica povrijeđeno, saopštila je novopazarska policija, prenosi Srna.

Iz policije ističu da je eskalaciju tuče spriječio policijski službenik koji je prolazio pored lica mjesta, te da je jedno povrijeđeno lice zadržano na liječenju.

Iz policije navode da je tuča izbila juče popodne, nakon svađe, te da je kod učesnika pronađena droga.
Kod dva lica pronađeno je 27,95 grama spida, 0,49 grama marihuane i 16 komada tableta “rivotril”, prenose beogradski mediji.

Uhapšena su lica čiji su inicijali E. Z. i B.H. zbog sumnje za pokušaj ubistva i dilovanja opojnih droga, dok su druga dva lica čiji su inicijali DŽ.C. i A.G. uhapšena zbog nasilničkog ponašanja. Sva uhapšena lica su iz Novog Pazara.

Svoj četvorici uhapšenih, po nalogu nadležnog tužioca, je određen pritvor do 48 sati.

Jedan od dvojice povrijeđenih je zadržan na daljem liječenju u novopazarskoj Opštoj bolnici, a prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, on je zadobio dvije ubodne rane nožem.

Novopazarska policija uhapsila je četiri muškarca zbog sumnje da su učetvovali u masovnoj tuči koja se dogodila u subotu oko 16 časova, a u kojoj su dvojica zadobila lakše povrede, saopštila je Policijska uprava u ovom gradu. Četiri lica uhapšena su u Novom Pazaru nakon tuče u tom gradu, u kojoj je dvoje lica povrijeđeno, saopštila je novopazarska policija, prenosi Srna.

Slobodna Bosna