OVA LJEPOTICA zbog svoje ČEDNOSTI prolazi kroz pakao… Želi ostati NEVINA do braka… A EVO KOJE JE VJEROISPOVIJESTI

Bivša navijačica ispričala je da su joj se i treneri rugali kada su saznali da je devica i da ne želi da spava ni sa kim pre venčanja
Bivša navijačica “Majami Delfinsa”, kluba američkog fudbala, podnela je krivičnu prijavu protiv kluba i NFL-a jer je, kako tvrdi, trpela zlostavljanje zbog svoje vere i devičanstva.
Kristin En Ver (27), koja je tri sezone bila navijačica kluba, tvrdi da je ismevana zbog svojih dubokih hrišćanskih verovanja, prenosi San.

Kristin je rekla kako je direktorka Dori Grogan ismevala nakon što je objavila fotografiju na kojoj je krštena van sezone i tada joj rekla da ovo nikome ne priča. Grogan joj je tada navodno rekla još da su njima potrebne lepe devojke da nose uniformu.

Bivša navijačica ispričala je da su joj se i treneri rugali kada su saznali da je devica i da ne želi da spava ni sa kim pre venčanja.
Ona je istakla kako je sve počelo u autobusu u Londonu, gde je tim igrao utakmicu protiv “Njujork Džetsa” na Vembliju 2015. Tada su navijačice pričale o muzici uz koju najradije vode ljubav, pa su terale i Kristan da im otkrije svoja seksualna iskustva. Tada im je rekla da sa “seksom čeka dok se ne uda, zbog svog posebnog odnosa s Bogom”.
Portparol NFL-a je rekao kako “svi koji rade u NFL-u, uključujići i navijačice, imaju prava da “rade u pozitivnom okruženju u kojem su svi poštovani, u kojem ne postoje uznemiravanje i diskriminacija.”

U svojoj tužbi Kristin En Ver navodi da su sa službenog Instagrama i bloga njenog tima uklonjeni delovi njenih napisa koji spominju njenu hršćansku veru, Boga i Hrista.
I “Majami Delfins” u izjavi za Bi-Bi-Si istakli su kako su “ozbiljno posvećeni pružanju pozitivnog radnog okruženja”, kao i da “ne postoje polne, rasne i verske diskriminacije”.


Telegraf.rs