OTAC NESTALOG MUHAMEDA KOČE uputio emotivno pismo javnosti…

Emotivno pismo oca nestalog Muhameda Koče u Beogradu.

– Moj sin Muhamed Kočo, nestao je u Beogradu, početkom decembra 2017. godine. U Beograd je doputovao krajem novembra iz Sarajeva, u kraću turističku posjetu. Nažalost, kada se, početkom decembra 2017. goddine, trebao vratiti kući, u Sarajevo, tih dana gubi mobitel, porodica gubi svaki kontakt…

Porodica je, poslije, više puta dolazila u Beograd, tražila ga, kontaktirala sarajevsku i beogradsku policiju. Pokrenuta je, u međuvremenu, međunarodna policijska potraga putem Interpola.

Muhamed Kočo je rođen u Sarajevu, 12.03.1996. godine, gdje je i stalno nastanjen s roditeljima. Student je Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. Na put u Beograd je ponio ličnu kartu izdanu u Sarajevu broj 2AOMO6KTO. Visok je 191 cm, srednje je građe, ima smeđe oći i kraću kosu.

Porodica moli one koji imaju neke informacije da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na tel. br. +387(0) 61 21-78-45 ili na br. + 387(0) 62 13-15-09. Hvala!

RANIJE JE OVO PISANO:

MUHAMED KOČO (21) IZ SARAJEVA PONOVO NESTAO: Ovaj put vrlo ozbiljno, strahuje se šta je s njim!

Muhamed Kočo (21) iz Sarajeva, nestao je početkom mjeseca u Beogradu, gdje je doputovao iz Sarajeva, u kraću turističku posjetu.

Kočo se trebao vratiti iz Beograda s bratom i dvojicom rođaka 3. decembra ove godine, međutim, izgubio je mobitel i oni su se istog dana mimoišli. Muhamed je, kako je izjavio njegov otac, ostao u Beogradu, a oni su se zbog posla morali vratiti nazad u Sarajevo.

Od tada familija gubi svaki kontakt s njim. Muhamed je rođen je 12.03.1996. godine u Sarajevu. Visok je 191 centimetara, ima smeđe oči, srednje je građe i ima kraću kosu. Uz sebe posjeduje ličnu kartu br. 2AOMO6KTO, izdanu u Sarajevu, gdje je i stalno nastanjen s roditeljima.

Pokrenuta je međunarodna policijska potraga putem Interpola.

Porodica moli da se eventualna saznanja o Muhamedu Koči jave najbližoj policijskoj stanici ili porodici na brojeve telefona +38761217845 ili +38762131509.

NESTAO I U SEPTEMBRU. Zanimljivo je da se za Kočom tragalo i u septembru, kada je pronađen kod prijatelja nakon dva dana.

Mladić je tada bio kod druga, a porodici je kazao da mu se ugasio mobitel zbog čega je bio nedostupan.

Doznajemo.com