OTAC HARISA BERKOVIĆA JAKO JE ZABRINUT ZA SINA: “Strahujem otkad sam saznao da…”

Otac mladog pjevača Harisa Berkovića, Mirsad Berković, jako je uplašen za svog sina.

Otac mladog pjevača Harisa Berkovića, Mirsad Berković, jako je uplašen za svog sina. Kako kaže, želi da ga zaštiti u svakom smislu, a pogotovo od srpske pjevačice Rade Manojlović, sa kojojm je navodno pjevač u vezi i o čemu svi mediji bruje, dok se od Harisovog oca to krije.

– Znam da su snimili spot i duetsku pjesmu, a dalje šta se dešava to samo njih dvoje znaju. Iz medija sam doznao da ujutro izlazi iz njenog stana, on meni o tome ništa ne govori, jako sam uplašen za njega – navodi Mirsad i nastavlja:

– Uplašen sam za njega ne samo zbog Rade, već i zbog drugih djevojaka. Mlad je i poželjan mogu ga iskoristiti za novac ili dijete. Pričam mu stalno o tome i govorim da se pazi, nebitno da li je to Rada ili neko drugi, on je još uvijek jako mlad. Rada je dobra djevojka, kulturna, vesela ali po meni nije za Harisa jer je puno starija od njega. Opet ne bih da se miješam, to je između Harisa i Rade, važno mi je da su samo srećni.

Na pitanje da li su novac i popularnost promijenili Harisa otac odgovora:

– Zasad još uvijek nisu. Ipak sam ja tu, inače bi on poletio, ali ja sam tu da ga spustim na zemlju, ipak mnogo para zarađuje za njegove godine. To je mnogo i za mene, a kamoli za njega, ali ja sam kao otac uvijek tu da budem uz njega i da mu u svemu pomognem – završava Mirsad.