Ošišala se i to skoro skroz! Pogledajte novo izdanje Maje Šuput

Maja Šuput znatno je skratila svoju kosu. Čini se da je zaista spremna na nove životne početke.

Nakon što se zaručila, Maja Šuput spremna je na nove životne izazove. Napravila je još jednu veliku promjenu, i to onu – frizure. Šuput je na svom Instagramu objavila dva videa, a oba prikazuju nju sa znatno kraćom kosom. Komentari su podijeljeni, a Maja prezadovoljna. Kako vam se čini?

Vesela Šuput je, nakon šišanja, krenula za Dubai, gdje će poslovno boraviti. Da podsjetimo, ovog tjedna Maja je obavijestila svoje obožavatelje da se početkom godine zaručila na Maldivima. Nenad Tatarinov dva su mjeseca skrivali od javnosti da planiraju svadbu. Maja je istaknula nakon objave kako su ovo najsretniji dani njezinog života.

POGLEDAJTE I OVU VIJEST:

Dečko Maje Šuput dobio otkaz? Nenad više nije direktor luksuznog hotela

Nenad Tatarinov više nije zaposlenik luksuznog šibenskog resorta u kojem je planula ljubav s pjevačicom Majom Šuput.

Dečko Maje Šuput više ne radi u šibenskom hotelu u kojem je upoznao pjevačicu. Nenad Tatarinov bio je zaposlen na poziciji generalnog direktora luksuznog resorta, a šuška se kako se njegovo eksponiranje po društvenim mrežama nije svidjelo upravi hotela zbog čega je navodno dobio otkaz. “Istina je kako gospodin Tatarinov više nije naš djelatnik. Razloge ne bismo objašnjavali”, poručili su iz hotela za 24 sata.

Objašnjenje su pokušali dobiti i od samog Nenada, no on se pravdao da o otkazu ne želi razgovaratijer je na putovanju. Za razgovor nije bila raspoložena ni Maja Šuput koja se sa dragim protekli tjedan zabavljala po Španjolskoj. Početak godine zajedno su proveli u Dubaiju i na Tajlandu. Njihova romansa započela je ljetos, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama čini se da Maju ne brine ni najmanje što joj dragi više nije na poziciji. Čini se da je sad u potpunosti posvećen samo njoj.

Dnevnik.hr