OPŠTA TUČA NAVIJAČA: Pravi HAOS se dogodio nakon sinošnjeg derbija (VIDEO)

Kako saznaje naš list, došlo je do velike tuče navijača nešto pre 21 čas u Karađorđevom parku. Oko 30 navijača sukobilo se unutar samog parka, gde su letele baklje na obe strane, navijači maskirani fantomkama imali su i kaiševe, a policija je u velikom broju hitno prišla mestu događaja.

Neposredno pre toga Zvezda je igrala svoju utakmicu na Marakani protiv Napretka iz Kruševca. Nije poznato da li su možda navijači Partizana napali Delije koje su se u tom momentu vraćale sa utakmice, ili je u pitanju sukob druge vrste.

Ipak, sudeći po rekvizitima jasno je da je u pitanju bila organizovana navijačka akcija i da su akteri tuče navijači. Čim je stiglo pojačanje policije, usledila je opšta racija po parku i po okolnim ulicama oko Hrama Svetog Save, gde su se navijači razbežali posle sukoba nakon intervencije Žandarmerije.

Podsetimo, pre manje od godinu dana, kada su Grobari slavili titulu, upravo na istom tom mestu viđena je opšta tuča Delija i Grobara. Tada su Navijači Zvezde naoružani motkama napali Grobare, koji su pripremali šampionsku bakljadu ispred Hrama.

Telegraf.rs

Dodik: Grujičić i Srbija rade na dobrobiti Srebreničana

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić čini sve da poboljša uslove života u Srebrenici, te istakao značaj podrške Srbije u realizaciji mnogih projekata u ovoj lokalnoj zajednici.
Dodik je na otvaranju pogona “Ekonomik grupi” iz Beograda za proizvodnju građevinskih konejnera u Potočarima kod Srebrenice zahvalio Srbiji i investitorima, te im poželio uspjeh u poslovanju.

“Želim svaku vrstu dobra svima koji budu radili, investitorima, radnicima i njihovim porodicama, opštini Srebrenica, Republici Srpskoj, Srbiji, svim Srbima i narodima koji žive na ovim prostorima”, rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je Srebrenica bila zarobljena steretipom o lošim Srbima što je onemogućilo razvojni iskorak.

“Ne može niko, pa čak ni onaj koji je najviše protiv i srpskog i nacionalnog i državnog interesa i same Srebrenice, bilo šta loše da kaže za objekat koji ovdje gradimo, o činjenici da ovdje sada radi 25 mladića, da se planira još više”, istakao je Dodik.
Klix.ba