ONA JE NAJBOLJA U ZVEZDAMA GRANDA: Njen izgled nikog ne ostavlja ravnodušnim, a tek kada počne pjevati…

U šestom duelu Zvezda Granda našle su se Ana Vukičević i Monika Ivkić. Monika je izvela pjesme “Nevinost” i “Hajde da zažmurimo” nakon čega je dobila šest glasova žirija , svoj glas samo nije dala Jelena Karleuša.

– Ja tebe djevojko ne mogu da prepoznam , ovo sad i prvi krug je velika razlika. Ti si u prvom krugu za mene bila veliki favorit ali ovo sada je totalni promašaj – rekla je Jelena.

– Prva pjesma je dobar izbor i sasvim ti dobro odgovara. Druga pjesma je bila katastrofalna i nije ti uopšte trebala, zbog prvog kruga imaš kod mene kredit i molim te pazi za dalje šta ćeš da pjevaš ako prođeš – istakla je Marija.

– Druga pjesma je sjajna ali nije da se pjeva ovdje, to je pjesma koja je tek izašla a ti odlično pjevaš i sjajno izgledaš. Danas nisi zaslužila svih sedam , čak si i u drugoj pjesmi počela da se gubiš jer nisi mogla da otpjevaš to. Mi znamo da si ti potencijal ali moraš bolje birati pjesme – rekao je Lukas.

S obzirom da Monika nije dobila svih sedam glasova produkcija je odlučila da iskoristi svoj glas i pošalje je direktno u treći krug.

U šestom duelu Zvezda Granda našle su se Ana Vukičević i Monika Ivkić. Monika je izvela pjesme “Nevinost” i “Hajde da zažmurimo” nakon čega je dobila šest glasova žirija , svoj glas samo nije dala Jelena Karleuša. – Ja tebe djevojko ne mogu da prepoznam , ovo sad i prvi krug je velika razlika. Ti si u prvom krugu za mene bila veliki favorit ali ovo sada je totalni promašaj – rekla je Jelena.

e-turneja.com