ODLUKU KOJA ĆE VAS ŠOKIRATI: Pogledajte šta se krije iza pomirenja Ane Sević i Darka Lazića…

Pjevačica Ana Sević riješila je da sa bivšim suprugom Darkom Lazićem ostane u dobrim odnosima kako bi od njega dobila luksuzni automobil “škodu superb”.

Naime, Darko je prije tri mjeseca u Šapcu slupao Anin automobil, a mjesec dana nakon toga i “škodu superb”, koju je pazario od bivšeg policijskog generala Dragiše Simića.

Luksuzni automobil, koji je Lazić platio 35.000 eura, trenutno je u servisu, a kada bude popravljen, pjevač planira da ga pokloni bivšoj supruzi. Upravo zbog toga, Ana je riješila da zakopa ratne sjekire sa Lazićem, te se nedavno na snimanju jedne emisije pojavila sa bivšem suprugom i kćerkom.

“Darko je prije tri mjeseca u Šapcu potpuno uništio Anin automobil kada se zakucao u semafor i srušio ga, a usput je uspio da obori i dva znaka. Njemu, srećom, nije bilo ništa, izašao je iz tog udesa neozlijeđen, ali je šteta na Aninom automobilu bila totalna. Nezgoda se dogodila neposredno prije nego što je snimak na kojem se navodno vidi kako Darko šmrče bijeli prah izašao u javnost, ali i prije nego što su objavili da se razvode”, kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava:

“Ubrzo nakon toga, pazario je luksuznu “škodu superb” od bivšeg policijskog generala Dragiše Simića. Međutim, ni taj automobil nije vozio dugo, jer ga je krajem prošle godine slupao u Beču kad se vraćao sa jednog nastupa. Sada je taj automobil u servisu, a Darko će ga pokloniti bivšoj supruzi kao zamjenu za njen, koji je uništio”, kaže naš izvor i objašnjava da prvobitni plan ipak nije bio takav.

“Mnogo stvari se desilo između njih otkako su potpisali papire za razvod. Njemu nije bilo lako jer je stavljen na stub srama zbog navodne afere “bijeli prah”, ali ni njoj, jer je prvi put nakon mnogo godina ostala bez finansijske sigurnosti koju joj je Darko pružao. Vrlo brzo je shvatila da će morati dobro da se pomuči i sama zaradi novac kako bi nastavila da živi na visokoj nozi kako je navikla. Prvih mjesec dana Darko joj nije finansijski pomagao, što je njoj izuzetno teško palo. Zbog toga je riješila da zakopa ratne sjekire sa bivšim mužem i uspostavi normalan odnos sa njim”, kaže naš izvor i nastavlja:

“Njihovo javno “pomirenje” videli su svi na snimanju jedne emisije u “Grandu”. Poput prave porodice, bivši supružnici su došli u studio sa kćerkom i raspoloženo pozirali fotoreporterima, kao da između njih nikada nisu pale teške rieči. Veliku ulogu u njihovom pomirenju imalo je Darkovo obećanje da će Ani pokloniti “škodu”, a ona sada konstantno zove servis da proveri kada će njen automobil biti gotov”, kazao je naš izvor za kraj.

Alo