ODGOJ PRAVOG BOSANSKOG MUŠKARACA; Ne isječeš li šljivu za 20 minuta, upisat ću te na žensku odbojku

Zaista nesvakidašnji video pojavio se na Internetu, a na njemu se vidi kako jedan otac uči sina da bude pravi muškarac…

– Dođi `vamo. Evo ti sjekira. Fino tu si šljivu isijeci, imaš 20 minuta do akšama (zalazak sunca, op.prir.) Davude. Ne isiječeš li šljivu za 20 minuta, treba si. Jesi li me čuo? Ima da te upišem na žensku odbojku, pa ćeš fino, dok tvoji vršnjaci budu trenirali MMA, jiu-jitsu, body building… ti ćeš bit sa djevojčicama. Morat ćeš lagat` kako ti smeta šminka iz Avona, kako samo možeš Oriflame, kako je Hasan iz 5-2 kreten, kako ti kasni menstruacija i tako to…. Hajde, sijeci! To! Lud budi, lud budi… Hajde! Sijeci kao da si pobudalio… Hajde! – čuje se glas muškarca u pozadini, dok dječak pokušava što jače udarati sjekirom.

Za pretpostaviti je, naravno, da se otac samo šalio, jer komentari nakon ovog videa nisu baš sasvim pozitivni.

Pogledajte…

Doznajemo.com

Real Madrid rutinski slavio u Parizu i ovjerio plasman u četvrtfinale Lige prvaka

Nogometaši Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su ukupnim rezultatom 5:2 izbacili ekipu PSG-a. Kraljevi su u prvoj utakmici osmine finala u Madridu slavili rezultatom 3:1, a večeras su pobijedili s 2:1.
Početak utakmice protekao je u ispitivanju snaga prilikom čega je blagu inicijativu imao domaći sastav, a u 18. minuti vidjeli smo prvu pravu priliku kada je Ramos dobro pucao, ali se Areola iskazao sjajno odbivši pokušaj Realovog kapitena.

Na novu priliku čekali smo čak 20 minuta kada je sam u kontru pobjegao Benzema, koji se u dobroj poziciji nije najbolje snašao.

PSG je tek pred kraj meča ozbiljno zaprijetio preko Mbappea, ali je Navas bio na mjestu pa promjene rezultata u prvom poluvremenu nije bilo.

Koliko je jalov bio napad ekipe Unaija Emerya u prvih 45 minuta, najbolje govori podatak prema kojem je Cavani imao samo devet dodira s loptom.
Klix