NOVI DETALJI UŽASA: Otkrili šta je otac koji je silovao kćerku (10) URADIO SVOM SINU (12)

Kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i ćerki, pretio da će ga brutalno pretući ako nekome otkrije šta se dešava

Jovica Š. (46) uhapšen je pre nekoliko dana zbog sumnje da je napastvovao i silovao ćerku (10) u iznajmljenom stanu u kom su živeli u Sremskoj Kamenici. Međutim, ubrzo nakon saslušanja policija je otkrila da je otac monstrum obljubio i svog dvanaestogodišnjeg sina!

Nezvanično, kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i ćerki, pretio da će ga brutalno pretući ako nekome otkrije šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog stana.
U novosadskom Višem javnom tužilaštvu kažu da je protiv osumnjičenog pokrenut postupak zbog krivičnog dela obljube na štetu dvoje dece i određen mu je pritvor do 30 dana zbog bojazni da može uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Jovica Š. je osumnjičen da je tokom dužeg vremenskog perioda pod pretnjom batinama terao decu na protivprirodni blud. Monstrum inače ima osmoro dece piše Blic.
– U predistražnom postupku utvrđeno je da je Jovica Š. sa bivšom suprugom imao osmoro dece. Dvoje dece koja su zlostavljana pripala su njemu, dvoje dece ostalo je kod bivše supruge, a četvoro dece nalazi se u hraniteljskim porodicama. Prema preliminarnim rezultatima istrage, druga deca nisu bila zlostavljana – priča za “Blic” izvor koji je upoznat sa ovim slučajem.
Zlostavljana deca trenutno se nalaze u Sigurnoj dečijoj kući, a protiv njihove majke N. M. (39) novosadsko Osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu zbog zapuštanja i zanemarivanja dece, ali joj nije određen i pritvor.
– Oni se terete da nisu vodili računa o higijeni svoje dece, nisu im redovno davali hranu i nisu zadovoljavali osnovne potrebe mališana. Zbog toga je podneta krivična prijava – navode nadležni.

Slučaj prijavila starija ćerka
U Centru za socijalni rad nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj u želji da zaštite decu, a kako nezvanično saznajemo službenici te institucije došli su do šokantnih podataka o zlostavljanju nakon što je slučaj policiji prijavila starija ćerka.
– Starija sestra napastvovane dece posumnjala je da se nešto strašno dešava, pa je policiji prijavila da joj otac maltretira sestru i brata koji su živeli sa njim. Policija je po službenoj dužnosti obavestila Centar za socijalni rad čiji su stručnjaci nakon razgovora sa žrtvama odmah ih sklonili u Sigurnu dečiju kuću gde im je pružena neophodna pomoć – priča naš izvor upoznat sa detaljima ovog monstruoznog incidenta.

Prema njegovim rečima, istragom će biti utvrđeno više činjenica a preliminarni rezultati pokazali su da je Jovica Š. silovao ćerku, a sina terao da ga oralno zadovoljava.
Šokirani stanovnici Svetosavske ulice gde je Jovica Š. živeo sa decom kažu da ih nisu poznavali, te da znaju samo da se u njihov komšiluk pre oko godinu dana doselio “jedan čovek sa dvoje dece.”
Vlasnici kuće koji su Jovici Š. iznajmili stan nisu bili dostupni za komentar, a za bilo kakav razgovor nisu bili raspoloženi niti komšije koje i dalje ne mogu da poveruju da se takav monstruozni čin desio u njihovoj neposrednoj blizini.
Telegraf.rs