NJIH TROJE ČEKAJU BEBU: Šta mislite KOJE JE ON VJEROISPOVIJESTI pa lajkovi ovako pljušte?

Adam Lajons nazvan je najsretnijim čovjekom na svijetu zato što ima dvije žene. Adam ima dvije djevojke, bisek*ualke, s kojima živi u zajednici, Bruke Šed i Džejn Šalakhovu. Sa Bruk već ima dvogodišnjeg sina Dantea, a porodica sada očekuje i bebu koju će uskoro roditi Šalakhova.

Trojac dijeli jedan krevet, a smatraju da će novo pridošla beba uživati u ovakvoj porodici.

Lajons kaže da je sa svoje dvije izabranice razgovarao o cijeloj situaciji.

Kažu da je njihov način života “porodica budućnosti”. Buduća mama Šalakhova (27) kaže da nikad nije željela djecu sve dok nije shvatila koliko je lakše sve s tri roditelja.

Džejn Šed (28) kaže kako je “uzbuđen zbog Džejnine trudnoće”.

– Volim razgovarati s njom. Uvijek sam željela četvoricu sinova, to je moj san- kaže Džejn koja ima sina iz prošle veze.

Džejn i Bruk su bisek*ualne, a svi skupa žive u Ostinu u Teksasu, gdje i školuju svoju djecu u kućnom okruženju.

Bruk kaže kako Adam i Džejn žele dobiti i kćerku. Dodaje kako bi trojac rado ozakonio svoju vezu brakom, iako im to zakon ne dopušta.
Espreso.rs

Tabaković: Hvala Bošnjacima Srebrenice što nisu dozvolili da budu izmanipulisani

Predsjednik Skupštine Općine Srebrenica Alija Tabaković kazao je Feni da mu je drago što je današnji dan prošao u najboljem redu bez incidenata i zahvalio je Bošnjacima koji nisu dozvolili da budu izmanipulisani.
“Svim građanima čestitam Dan Općine. Nažalost, nismo proslavili Dan Općine kao što je to do sada bilo, zahvaljujući isključivo politikama koje žele da demonstriraju silu i moć. Drago mi je da niko od Bošnjaka nije prisustvovao paradi, ali isto tako želim zahvaliti predstavnicima Međunarodne zajednice što niko nije bio prisutan danas u Srebrenici, i time pokazali da ne prihvataju jednonacionalnu politiku”, kazao je Tabaković.

Naglašava da bi volio da je čuo kako predsjednik RS-a Milorad Dodik daje čvrsto obećanje da će u ovoj godini omogućiti Srebrenici da upravlja svojim prirodnim resursima kako Srebreničani ne bi napuštali svoj grad.
Klix.ba