NISMO KAO NEKE KOJE SE NE MOGU SMISLITI: Pogledajte šta Šemsa Suljaković kaže o Hanki Paldum…

Muzičke legende Šemsa Suljaković i Hanka Paldum privlače pažnju gdje god da se pojave.

Za razliku od Hanke, Šemsa se rijetko pojavljuje u javnosti, a društvene mreže ne koristi. No, nakon što je Hanka na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je sa Šemsom, uslijedili su brojni komentari. Uglavnom su to bili komplimenti poput dvije kraljice, legende, nezamjenjive…

Muzički događaj

– Nemam ja ništa od društvenih mreža. Ne sjećam se tačno kad je snimljena fotografija, i meni su je poslali ovih dana, mislim da je u pitanju neko snimanje – govori nam Suljaković.Dodaje da se njih dvije ne druže često, ali nisu kao neke kolegice koje se ne vole i ne mogu smisliti.

– Ne idemo često na kafu, jer je svako na svojoj strani i o sebi se zabavio. Danas imamo porodicu pa svaki slobodan trenutak koristimo da ga provedemo u njihovom društvu. Kad se vidimo, lijepo se pozdravimo. Tako počne priča, djeca, unučad, koga više voliš, mogu li se porediti i slično – kaže Suljaković.

Lijepe priče

Prisjeća se i starih vremena kada je, ističe, sve bilo drugačije, prenosi Avaz.

– Ništa više nije kao što je nekad bilo. Sjećam se druženja u Bečkoj kafani. Uglavnom sastajalište nam je bilo tu, odlazili smo čisto da se zezamo i nasmijemo, ali više toga nema. Žao mi je starih vremena, jer su to bile prilike da se vidimo, družimo, razmijenimo lijepe priče – govori Šemsa.

Danas vrijeme uglavnom provodi u društvu unuke Medine i samo kada je ona natjera, prošeta Sarajevom.

– Unuka je moja kolegica, drugarica i prijateljica. S njom sam skoro svaki dan. Uglavnom vikendom radim u inozemstvu pa ovih preostalih pet dana koristim za odmor. Prekjučer me unuka uhvatila u mašinu, vidjela nešto u izlogu pa hoće da proba i tako cijeli dan sam provela s njom kako bi kupila šta joj se sviđa – govori nam Suljaković.

Spasila sam psa u Sarajevu

Šemsa kaže da je zdravlje dobro služi.

– Nekako Bog mi vrati na zdravlju kada učinim dobro djelo. Prije nekoliko dana spasila sam psa ovdje u Sarajevu i tako zaradila veliki sevap, zapravo nagradu kod Boga – ističe Suljaković.

Hayat