Nevjerovatan OBRT bosanske sapunice, porodila se odbjegla mlada, a evo ko je otac djeteta!

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala iz Gradačca dobila je svoj epilog. Ona je na Fejsbuku objavila da je postala majka.
Riječ je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobjegla sa svadbe sat prije ponoći. Mnogo je toga u toj sapunici podsjećalo na čuveni film Džulije Roberts “Odbjegla mlada”.

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: „Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.“

Čestitke prijatelja

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, sa kojim u braku nije provela ni cijeli dan, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama.

Slike sinčića objavila je početkom ovog mjeseca, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

– Sine moj, ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: “Možemo mi ovo.” Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: “Zdravo, dušo.” Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio – napisala je Elda Mujčin.

Za svog sina napisala je da je „najljepša beba“.

– Nećeš se sjećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osjećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspjehu mogu toliko radovati! Nećeš se sjećati, ali ja hoću – navela je Mujčin na Fejsbuku.
Brujao region

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mjesecima je brujao je cijeli region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer se nisu mogli dogovoriti ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umjesto toga, bili su svjedoci bijega mlade i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala.

Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna.

Brakorazvodna procedura

Elda je ranije objavljivala stihove pjesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan nakon vjenčanja, roditi dijete koje je dokaz njihove ljubavi.

– Imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz, nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin – poručila je svima ovom pjesmom Elda Mujčin.