(NEVIĐENO) Ceca davala izjavu za medije, a onda se iza nje pojavila Karleuša i u stilu Bakira i Čovića kod VUČIĆA URADILA OVO…

Najveći estradni rat, između pjevačica Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, danas je dobio svoj epilog. Ljute rivalke su se ponovo našle u prostorijama sudnice u četiri zida, a ono što se desilo nakon izlaska iz zgrade još uvijek nije viđeno.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su u jutarnjim satima posjetile sud u Beogradu, i to zbog tužbe koju je za razliku od ranijih ročišta, podnijela Jelena Karleuša. Riječ je o krivičnoj tužbi koju je podnijela za napad u sudnici prošli put kada su imale pokušaj pomirenja, a kada je zbog Cecinog ponašanja reagovala i policija. Kada je riječ o današnjem suđenju, do njega ipak nije došlo jer je sudija koja je radila na ovom slučaju preminula. Pjevačicama će u narednom periodu biti zakazano novo ročište, a po izlasku sa ovog, desila se jedna zanimljiva situacija.
Naime, kako je Ceca prva izašla iz zgrade suda, brojni fotoreporteri i novinari su zauzeli pozicije ispred folk pjevačice. Odmah nakon nje, na izlazu suda se pojavila i Karleuša, koja je Ražnatovićevu bacila u drugi plan. JK se našla na samo dva koraka od Cece koja je davala izjavu, a samim pojavljivanjem gotovo svi novinari su pohrlili za njom, napustivši Ražnatovićevu. Snimak na kojem je protutnjala pored Cece, i “povela” svitu novinara koji trče za njom, podijelila je i sama Jelena na svom Instagram profilu.

Sorry, I’m not sorry???????? / No time for basic bitches ????????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on


ekskluziva