Nevaljala Mia (22) je Mis Hrvatske, ali ovim fotografijama krši sva pravila bontona (FOTO) (VIDEO) Seksi fotke iz kreveta, izazovne poze…

Njenom izboru prisustvovala je i Ivana Tramp
Zahvaljujući nestvarnoj lepoti, savršenim oblinama, predivnom licu i telu koje dovodi do ludila Mia Pojatina (22) iz Nove Gradiške osvojila je, juče 21. aprila titulu Mis Hrvatske sa kojom će se takmičiti za Mis Univerzuma.

Instagram profil seksi Mie pun je provokativnih fotografija u kupaćim kostimima koji više otkrivaju nego što pokrivaju.


Zanosne obline nisu jedino što krasi ovu lepoticu sa koje muškarci ne mogu da odvoje pogled, jer se ova devojka bavi brojnim aktivnostima.

????

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on


Atraktivna brineta zanosnog tela bavi se boksom, peva u slobodno vreme, klavir je svirala 15, a odbojku trenirala 12 godina.


Mia je na takmičenju koje je juče održano imala čast da njenu lepotu uživo vidi i prva dama Amerike, žena Donalda Trampa, Ivana.


Hrvatska lepotica bujnih grudi, dugih nogu i seksi guze, na društvenim mrežama ima brojne pratioce što nimalo ne iznenađuje jer svako ko je pogledao bar jednu Mijinu fotografiju jednostavno je želeo još.

Virujen u te.. ????

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on


Svako njeno izdanje provokatnije je od predhodnog.

#tb miss sporta ???????? U iščekivanju novog ljeta ????????

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on


Mia je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a zahvaljujući svom zanosnom izgledu počela je da se bavi i modelingom.

Train Like a beast Look Like a beauty! #workharder ????????????????

A post shared by Mia ⭐️ (@miapojatina) on


Telegraf.rs