NESTALI UZEIR ŠABOVIĆ PRONAĐEN MRTAV: Pogledajte šta se dešavalo proteklih dana…

Poznat je i identitet tijela muškarca koji je pronađen sinoć na području Ilijaša, u mjestu Nišići.

Naime, kako su potvrdili prijatelj porodice, radi se o Uzeiru Šaboviću, koji je u četvrtak nestao u Vogošći, a pronađen je mrtav u svom automobilu.

Zvanične potvrde iz MUP-a KS još uvijek nema.

Podsjećamo, Šabović je posljednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gdje ima stan i gdje iz Švedske došao na odmor.

On je porodici rekao kako ide da se vidi sa prijateljem, te se odvezao u crvenom džipu “mitsubishi outlander” i od tada mu se gubi svaki trag.

POGLEDAJTE KAKVA JE RANIJE POTRAGA ZA UZEIROM BILA ORGANIZIRANA

U Vogošći nestao Uzeir Šabović, porodica moli za pomoć…

Pedestšestogodišnji Uzeir Šabović nestao je u četvrtak na području Vogošće.

Ova informacija za Faktor potvrđena je u MUP-u Kantona Sarajevo.

Šabović je posljednji put viđen u četvrtak oko 14 sati na području Vogošće, gdje ima stan i gdje iz Švedske došao na odmor.

On je porodici rekao kako ide da se vidi sa prijateljem, te se odvezao u crvenom džipu “mitsubishi outlander” i od tada mu se gubi svaki trag.

Porodica je, kako su nam ispričali, zvala njegovog prijatelja, ali se oni nisu vidjeli. Kako su nam kazali, Šabović nikad ranije nije imao običaj da ode, a da se ne javi, te su njegov nestanak odmah navečer prijavili policiji.

Šabović je visok oko 170 centimetara, a na sebi je imao sivi džemper i farmerke.

Njegova porodica moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o tome gdje bi se mogao nalaziti, da to jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona 061/659-100.

Avaz/Faktor