NESRETNA DJEVOJKA SE BRANILA DO SMRTI: Ruke su joj pune odbrambenih povreda, ali ubicu nije usjela zaustaviti… + FOTO

Tatjana, čija je porodica porijeklom iz Srbije, bila je u vezi sa Igorom, koji se prije nekoliko godina doselio u Austriju, a nakon što su nedavno raskinuli, često su se žučno raspravljali, pa jo
j je on i na Fejsbuku ostavljao poruke sa salvama uvreda, ali je između ostalog u nekoliko navrata napisao i „sahraniću te živu“.

Austrijska policija uhapsila je Beograđanina Igora M. (33) osumnjičenog da je 11. februara u svom stanu u Beču, kuhinjskim nožem do smrti izbo svoju bivšu djevojku Tatjanu R. (20), takođe porijeklom iz Srbije. Tatjana se, sudeći po rezultatima obdukcije, svim silama pokušala spasiti, te su joj na rukama otkrivene brojne odbrambene povrede, ali joj je ubica zario nož u srce, od čega je ubrzo preminula.

Prema rezultatima istrage Tatjana, čija je porodica porijeklom iz Srbije, bila je u vezi sa Igorom, koji se prije nekoliko godina doselio u Austriju, a nakon što su nedavno raskinuli, često su se žučno raspravljali, pa joj je on i na Fejsbuku ostavljao poruke sa salvama uvreda, ali je između ostalog u nekoliko navrata napisao i „sahraniću te živu“.

Ona je 11. februara otišla uveče kod njega u posjetu, ali pošto se narednog jutra nije pojavila na poslu, u jednoj poljoprivrednoj kompaniji, roditelji su prijavili nestanak. S obzirom na to da niko nije znao za njen odlazak kod bivšeg dečka, za djevojkom se isprva tragalo, a policija je otišla do Igorovog stana tek tri dana kasnije, kada je to spomenula jedna od njenih drugarica. Inspektori su, nakon što su razvalili ulazna vrata, na podu u dnevnoj sobi, u lokvi krvi pronašli njeno beživotno tijelo.

Igora, međutim, nije bilo, a ubrzo se došlo i do saznanja da je otputovao za Srbiju. I dok je policija pripremala međunarodnu potjernicu, on se pojavio u pratnji advokata sredinom nedjelje, govoreći da je moguće da je ubio Tatjanu, ali u „samoodbrani“, navodeći da ima „izvjesne rupe u pamćenju po pitanju te noći“.

– Naveo je da su se posvađali i da ga je ona prva napala nožem i ubola u stomak, nakon čega je navodno pao u nesvijest obilno krvareći. Kada se probudio, ona je sva krvava ležala pored njega – navode iz bečke policije.

Osumnjičeni Igor zaista ima ubod u predjelu abdomena, međutim, policija je u svakom slučaju isključila umešanost treće osobe, jer su u stanu otkriveni krv i DNK tragovi samo njih dvoje.

Izvor: Doznajemo.com/Alo.rs