NEMA ONOGA KOGA OVA VIJEST NEĆE RASTUŽITI: Poznata folk pjevačica kroz suze otkrila da…

Snežana Đurišić pobjednica je petog „Grandovog“ festivala „Budi human“. Da će ubjedljivo trijumfovati bilo je jasno već na početku glasanja, a Snežana je svaki bod za pjesmu „Niko me nije voleo kao ti“, s kojom se takmičila, ispratila sa suzama. Nekoliko trenutaka pošto su je proglasili za pobjednicu, Snežana je pričala sa ekipom „Blica“.

– Sve ovo ostavlja vrlo jak utisak na mene… Vjerovala sam u pjesmu. I vjerovala sam u sebe. Šaban Šaulić je bio ubijeđen da ću pobijediti. Ovo takmičenje ima uzvišen cilj. Osim što je donijelo odlične pjesme, ono ima i humanitarni karakter, jer ćemo pomoći nekome. Mnogo je unesrećene djece kojoj će ovo pomoći – kazala je Snežana.

Uz nju je sve vrijeme bila njena kćerka. Snežanin suprug Slobodan Gvozdenović je prije godinu i po preminuo u Beču zbog posljedica srčanog udara.

– Jasno je kome sam posvetila ovu pjesmu. Isti slučaj je i sa prethodnom „Lepi moj“. I dalje mi je teško da govorim o tome, rane nisu zacijelile, niti će ikada. Plakala sam jer su me ponijele emocije, a znam da me moj suprug čuva odozgo i da je uvijek sa mnom. To se nikad neće promijeniti – kaže Đurišićeva ne krijući suze.

Kaže da je na festivalu imala jednog favorita.

– Mislim da je Darko Lazić imao odličnu pjesmu, i to ne samo zato što ju je napisao Šaban Šaulić. Njegova pjesma je fantastična, ostale ne bih komentarisala. Šta sam imala da kažem, rekla sam – kaže pjevačica, a na pitanje da li će slaviti pobjedu, sa osmijehom je odgovorila:

– Slavlje je ovo što se sad dešava ovdje. Nemam vremena za te afterpartije. Danima unaprijed sam rasprodata, evo već imam dva snimanja sutra koja ne mogu da propustim – kaže pjevačica.

Dok stoji na sceni sa cvijećem i nagradom, razilazi se gužva u „Grandovom“ studiju u Košutnjaku. Sa Snežanom posljednji ostaju Lepa Brena i Saša Popović. Sabiraju utiske dok idu ka izlazu, ali razaznaju se riječi: „Snežo, bila si odlična“.

Blic.rs