“NE ZNAŠ TI ŠTA TI KĆERKA RADI…” Sarajlija (54) poslao ocu djevojčice (14) njenu eksplicitnu fotografiju…

Pedesetčetvorogodišnji Sarajlija Edvin A. početkom dvanaestog mjeseca 2012. godine u Općinskom sudu u Sarajevu osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 13 mjeseci jer je tada 16-godišnju djevojku prijetnjama natjerao na oralni seks i sve to kriomice snimao.

Prethodno je maloljetnicu upoznao preko društvene mreže Facebook, a potom je presreo na ulici i pokazao joj pištolj i zaprijetio da se s njim ne smije igrati.

Dvadesetak dana nakon što je odslužio zatvorsku kaznu ovaj 54-godišnjak ponovo je otvorio novi profil na Facebooku i “ulovio” novu žrtvu.

Kako Oslobođenje nezvanično doznaje, Edvin se sumnjiči da je kao metu ovaj put izabrao 14-godišnju djevojčicu. I opet je radio prema istom scenariju: Napravio je lažni Facebook profil, stavio sliku nekog 17-godišnjaka i nazvao se atraktivnim imenom (Deni Montana).

Potom je zatražio prijateljstvo od djevojčice. Nakon što ga ona u početku nije prihvatila, došao je do nje preko njenih prijatelja i uspostavio kontakt.

Misleći da je “provjeren”, djevojčica ga je dodala među Facebook prijatelje te je on uspostavio komunikaciju s njom, a potom je putem drugih Facebook profila postao Facebook prijatelj i sa njenim roditeljima.

Navodno je ponovo prijetio žrtvi da će joj prebiti oca i majku, ako njih dvoje ne budu imali fizički kontakt.

Njegov sljedeći korak bio je da dozna gdje rade roditelji njegove “žrtve”. Doznao je čak i službeni broj mobitela oca žrtve na koji je navodno poslao MMS poruku sa eksplicitnom slikom djeteta i propratnim tekstom: “Ne znaš ti šta ti kćerka radi”, pisalo je u poruci uz pojašnjenje da ga je djevojčica oralno zadovoljila, i pomagala mu u masturbaciji…

Izvor: Doznajemo.com/Oslobodjenje.ba