NE ZNA KAKO ĆU SAD MUŽU NA OČI| Prevarilo me: Imala sam odnos sa majstorom za grijanje…

Živjela sam u sretnoj porodici, sa mužem i dvoje djece. Finansijski nismo bili nešto posebno dobri, ali živjeli smo solidno. Muž je vrijedan i stalno radi. Nekad ima posla nekad nema, ali on se snalazi.

Kuću smo renovirali i uveli grijanje ove godine. Sve je dobro bilo prije nego je došao ovaj hladni talas prije nekoliko sedmica. Tih dana kotao za pelet nam se pokvario. Baš tih dana moj muž je morao na nekoliko dana na teren, u drugi grad da radi.

Nakon što smo primjetili da kotao ne radi, on je nazvao firmu od koje smo to kupili da pošalju svoje servisere, a djecu je, kad je krenuo ostavio kod mojih roditelja, da se ne mrznu kod nas kući.

Ja sam ostala kuci, upalila ekeltričnu grijalicu i čekala majstore. Došao je jedan serviser, onako lijep muškarac srednjih godina. Ja sam mu pokazala gdje je kotao i on je počeo raditi.

Nekoliko puta sam otišla da obiđem, da vidim treba li šta, kako idu radovi i slično. Vjerujte, osim možda što sam onako ga pogledala, ono ženski, jer čovjek je lijep, zgodan, radi fizičke poslove, ima malo brade. Pravi muškarac. Ali to je sve, ostalo je sve bilo u domenu prstojnosti.

Kad je zavšio on je pokucao i rekao da je gotovo, ali da mora sačekati da nekoliko puta zagrije vodu da vidi radi li sistem. Ja sam ga tad pozvala u kuću da popije kahvu i jede dok se grijanje pokrene.

Nakon jedno 15 minuta, kuća se je ugrijala na preko 30 stepeni. Ja ne znam je li on to namjerno pojačao ili to treba tako, ali je bilo možda 33 stepena.

Pošto je postalo vruće, a ja sma bila u toplom džemperu, jer je ranije bilo hladno, otišla sma u drugu sobu i skinula džemper.

Kad sam se vratila majstor je gledao u moj dekolte. I počeo se nabacivati. Davao mi je komplimente, ali možete zamisliti, komplimenta za dekolte. Ja sam se kao malo naljutila rakla sam mu da mi je vruće, a on mi je onda prišao.

Bio je to trenutak slabosti, kleknula sam, i popustila, imali smo vatren odnos. Sat vremena smo sigurno bili u krevetu.

Kad smo završili on je jednostavno otišao rekavši “da ima još jednu intervenciju”.

Ja sma ostala šokirana, ne mogu da vjerujem šta sam uradila. Još uvijek nisam mužu istinu rekla. Ne znam šta da radim…