Ne dao Bog nikom ovakve batine: OBJAVLJENE DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE pretučene Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac puni novinske stupce nakon što ju je pretukao suprug Luka Lazukić.
Nataša Bekvalac čvrsto je riješila da prekine svaki kontakt sa suprugom Lukom Lazukićem i da pravdu što prije potraži na sudu.
To nije ni čudno nakon što su u javnost procurile nove fotografije pretučene Nataše.
– Ne dao Bog nikom ovakve batine, poručila je Bekvalac.
Pogledajte


Avaz

Jandroković: Službeni Beograd relativizira incident koji je Šešelj izazvao

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je u srijedu da je službeni Beograd relativizirao incident koji je izazvao Vojislav Šešelj u srbijanskom parlamentu, ali nije želio nagađati je li on bio unaprijed isplaniran.

“Na to pitanje moraju odgovoriti nadležne službe u Republici Srbiji”, rekao je Jandroković na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru, govoreći o incidentu koji je ranije u srijedu izazvao osuđeni ratni zločinac Šešelj gazeći hrvatsku zastavu u Skupštini Srbije. Delegacija Hrvatskog sabora nakon toga je odlučila prekinuti svoju službenu posjetu Srbiji.

Šešelj je, prema tvrdnjama očevidaca, u predvorju Skupštine Srbije presreo izaslanstvo Sabora, istrgnuo hrvatsku zastavu, počeo je gaziti i psovati Jandrokoviću “mater ustašku” te poručio da “pozdrave (čelnika hrvatske manjine u Srbiji Tomislava) Žigmanova”, kojem je prošle sedmice prijetio “ponavljanjem zločina” za koje je osuđen u Den Haagu, prenosi HRT.

Jandroković je na vanrednoj konferenciji za medije po povratku iz Beograda rekao da su predsjednice Skupštine Srbije Maja Gojković i srbijanske vlade Ana Brnabić pokušale relativizirati gaženje hrvatske zastave.

“Moglo bi se polemizirati s načinom kojim su osudile taj događaj jer su ga, po mom mišljenju, pokušale relativizirati”, rekao je Jandroković.

Opisujući incident, predsjednik Sabora rekao je kako je jutros sve dobro krenulo.

“Na samom izlasku iz Skupštine dogodio se incident. Nismo znali što se dogodilo, u ovom dijelu koji nam je bio vidljiv čuli smo Šešelja kako nam dobacuje”, rekao je.

Šešelj je potom otišao, a tokom programa hrvatska je delegacija dobila informaciju da je Šešelj “nasrnuo na hrvatsku zastavu, da ju je uzeo, gazio, pokušao rastavljati”.

Kada su dobili tu informaciju, predstavnici hrvatske delegacije odlučili su otići.

“Dogodio se propust”, utvrdio je Jandroković, izrazivši žaljenje što danas mora pričati o Šešelju.

“Očekujemo od predsjednika Republike Srbije da će se očitovati o incidentu”, rekao je, dodavši da je po njegovom mišljenju trebalo reagirati brže. “Za nas je bitno da se ova situacija raščisti i da se stvori osnova za novi početak razgovora”, rekao je, poručivši za kraj: “Ovo nije naš problem, ovo je problem Srbije. Bez obzira na današnji događaj, ostajemo vrlo čvrsto uz Hrvate koji žive u Republici Srbiji i nastojat ćemo da njihova pozicija bude što bolja”.
Klix.ba