NATA SE TUKLA I SA LJUBOM: Bivši muž Nataše Bekvalac imao je dosta problema sa njom, U BIJESU GA GAĐALA ČAŠAMA I FENOM ZA KOSU!

Nataša Bekvalac je i prije Luke Lazukića imala burne i nasilne svađe sa nekadašnjim suprugom, rukometašem Ljubom Jovanovićem. Pošto ju je sadašnji suprug poslije sedam mjeseci braka pretukao, zbog čega je Bekvalčeva završila u Urgentnom centru, isplivali su novi detalji iz prošlosti srpske pop zvijezde.

– Nataša i Ljuba su tokom dvije godine braka imali burne svađe. Njihove rasprave su s vremenom toliko kulminirale da je dolazilo i do fizičkog nasilja. Ona ga je u nekoliko navrata u naletu bijesa gađala pepeljarama, čašama, pa čak i fenom za kosu. Kad su shvatili koliko je sve otišlo predaleko, odlučili su da se razvedu – otkriva dobro obavešten izvor.

On dodaje da mu je Jovanović priznao da više nije mogao da trpi njene histerične napade.

– Svađali su se oko svega, na primjer, oko putovanja na koja je ona išla sa sestrama i drugaricama, a bez njega. Takođe, smetalo joj je što Ljuba ne želi da dolazi na njene nastupe ili da izlazi s njom. On je povučena osoba i nije htio da se eksponira, a Nataši je to predstavljalo problem – objašnjava sagovornik časopisa “Hit”.

Prema njegovim riječima, svi koji dobro poznaju Natu nisu bili pretjerano iznenađeni što joj je ovako brzo pukao i treći brak.

– Bez obzira na to što ona umije da bude histerična, Luka nije smio da je udari. Nije mi jasno zašto joj niko nije rekao pravu istinu o njemu. On maže i laže sve ljude oko sebe, pravio se pred njom da ima para, plaćao je putovanja, a sve vrijeme je trošio pozajmljen novac. Mislim da sada već duguje na desetine hiljada eura. Pa dečko nikad ništa nije radio, a navikao je na lagodan život. O tome bruji Beograd – priča izvor i dodaje:

– Nataša se u njega zaljubila kao dijete. Gledala ga je kroz “ružičaste naočare”. Lukina porodica nije bila srećna što se on ženi Bekvalčevom, ali je ona i preko toga prešla. Čak mu je opraštala i što je ostavlja samu sa kćerkicom Katjom, koju su dobili prije oko mjesec i po dana, dok izlazi po gradu i pije.

Nataša iza sebe ima dva braka, sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, s kojim ima kćerku Hanu, i sa Ljubom Jovanovićem. Kod nje očigledno ne važi pravilo “treća sreća”, pošto je odlučila da se razvede i od Lazukića, koji ju je, kako ona tvrdi, prebio u subotu ujutro u njenom stanu na Dedinju.

Espreso.rs