NASTAVNICA IMALA (27) TRI PUTA or*lni SE*S sa učenikom (13). Evo šta su joj uradili roditelji dječaka…

Roditelji dečaka su policiji rekli da ih je suprug nastavnice “maltretirao” telefonom

Britani Zamora (27), voljena nastavnica osnovne škole u Arizoni uhapšena je prošle nedelje, nekoliko sati pošto su roditelji njene navodne žrtve kontaktirali direktora škole, koji je pozvao policiju. Ona je optužena da je imala seks sa 13-godišnjim učenikom, uključujući tu i oralni seks u učionici, samo dve nedelje pre hapšenja, piše Daily mail.

Zamora je navodno imala seks sa učenikom u tri različite prilike i učeniku pružila oralni seks u učionici i njenim kolima, između 1. februara i 1. marta. Navodno je sa učenikom razmenjivala eksplicitne seksualne poruke i golišave selfije.

Učenik joj je navodno u jednoj poruci napisao da ponovo želi seks s njom. Ona mu je odgovorila:

– Znam dušo! Želim te svakog dana bez vremenskog ograničenja.

Navodno mu je napisala i:

– Kad bih mogla da dam otkaz da bih imala seks s tobom po ceo dan, odmah bih to uradila.

Roditelji dečaka su policiji rekli da ih je suprug nastavnice “maltretirao” telefonom, moleći ih da se ne obraćaju policiji i insistirajući na tome da je njegova žena “napravila veliku grešku, ali da ona veoma voli decu”. Danijel Zamora, suprug, predlagao je roditeljima đaka da se sasdtanu i dogovore, ali su roditelji tu ponudu odbili.

Zamora mora da plati kauciju od 250.000 dolara, a nastavnica godine ponovo će se pojaviti na sudu u četvrtak.

Roditelje dečaka upozorila je aplikacija koju su koristili da bi nadgledali sms poruke svog sina. Aplikacija je ukazala na korišćenje “reči seksualne prirode”.
– Kad bih mogla da dam otkaz da bih imala seks s tobom po ceo dan, odmah bih to uradila.
Telegraf.rs