NAŠA PJEVAČICA OBJAVILA NOVI VRUĆI SPOT: Spot pun kadrova luksuza, seks*a i…

Maja Šuput dobro se zabavila na snimanju spota za pjesmu ‘Ilegalno’ u kojem je uživala u vožnji Mustangom i vrućim scenama s modelom Izu O.

Maja Šuput objavila je spot za pjesmu ‘Ilegalno’, koji je snimljen u Dubaiju. Pjesmu je napisao Dušan Bačić, a glazbu potpisuju Branimir Mihaljević i Denis Mevlja, isti dvojac koji je napravio glazbu za pjesmu Franke Batalić kojom će nas predstavljati na Euroviziji.

Maja se u spotu kojeg je režirao Domink Robert Balaško vozi Mustangom i uživa u vrućim scenama s modelom Izu O.

‘Spot je sniman puna četiri dana, u njega je uloženo puno truda i rada te vjerujemo kako će se svidjeti publici koja će uživati gledajući ga kao što smo i mi uživali snimajući ga Kako bi izbjegli turiste morali smo snimanje započeti svako jutro u 7 sati što znači da je ustajanje i spremanje počinjalo već u 5’, kaže Maja.

‘Nakon snimanja opuštali smo se u čarima gastronomske ponude koju Dubai ima na pretek, a obzirom da noćni život toga grada znam napamet iskoristili smo svaku minutu na putovanju. Ugodno smo bili iznenađeni modelom kojeg smo uzeli preko tamošnje modne agencije jer je bio zaista profesionalan i simpatičan, a njegovo znanje pojedinih riječi našeg jezika nasmijalo je cijelu ekipu do suza’, kazala je Maja.

Spot možete pogledati ovdje:

Maja Šuput dobro se zabavila na snimanju spota za pjesmu ‘Ilegalno’ u kojem je uživala u vožnji Mustangom i vrućim scenama s modelom Izu O.

net.hr