NAKON ŠTO JE PRETUKAO NATAŠU BEKVALAC: Karleuša uputila brutalnu poruku Luki Lazukiću…

Mnoge javne ličnosti do sada su se oglasile po pitanju skandala koji danima potresa regionalnu javnost, između pjevačice Nataše Bekvalac i njenog muža Luke Lazukića, a mahom dajući podršku Nataši.

Sada je javnu poruku uputila i Jelena Karleuša, a njene riječi žešće su od svih onih koje su s javnošću na tu temu podijelili drugi ljudi, piše Telegraf.rs.

Jelena je, sasvim je jasno, sigurna u to da Luka jeste tukao Natašu i nanio joj povrede koje ima, a po svemu sudeći joj se smučilo njegovo pojavljivanje u medijima.

S tim u vezi, Karleuša je na svom Twitter nalogu to i napisala.

– Postoji li neki FRAJER u ovom gradu koji će zavezati jezičinu ovom indijancu koji je prebio Natašu?! Ne želim više da mi iskače iz frižidera! – poručila je Jelena.

Nataša Bekvalac očajna, nakon prebijanja izgubila volju za životom

Dok pokušava da bije pravnu bitku protiv još uvijek zakonitog supruga Luke Lazukića, koji ju je pretukao, pjevačica Nataša Bekvalac se bori s emotivnom krizom, piše Blic.rs.

Ogrebotine i podljevi od udaraca jednog dana će zacijeliti, a hoće li nestati i oni nevidljivi ožiljci?!

Prema riječima Natašine prijateljice, to se neće dogoditi uskoro. Ona za magazin “Scena” otkriva da je pjevačica potpuno shrvana.

– Još uvijek noću ne može da spava, budi se i plače. Iako smo svi uz nju, ona ovo mora sama da pregura. Samo ona zna kako joj je. Nataša je skoro bez imalo energije i volje za životom. Sve ju je ovo jako iznenadilo jer je maštala da će s Lukom ostariti. Ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli da bi on digao ruku na nju – kaže Natašina prijateljica.

Avaz