NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Djevojka na aparatima za vještačko disanje, prognoze neizvjesne…

Sedamnaestogodišnja B.M., koju je u Kneževu u ponedjeljak ujutru Passatom udario Siniša Samardžić (35), a zatim pobjegao, u stanju je koje zahtijeva mehaničku ventilaciju, te su sve dalje prognoze neizvjesne.

Potvrđeno je to juče iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, gdje je tinejdžerka hospitalizovana, baš kao i njen sugrađanin i rođak Ratko Marković (19), a kojeg je istih momenata udarilo ovo vozilo.

“Pacijent R.M. je po dolasku u našu ustanovu pregledan i istog dana upućen na kućno liječenje”, potvrdili su  iz UKC RS.

Nezvanično doznajemo da je B.M., koja je trenutno na aparatima za disanje, u vrijeme nezgode išla kući, a da ju je rođak Ratko pratio da ne ide sama. Vozilo ih je udarilo samo nekoliko metara od kuće kojoj su išli.

Ta nezgoda dogodila se u tri sata ujutru, a Samardžića je policija iz Kotor Varoša pronašla oko 5.45, te privela

JOŠ JEDAN ODBJEGLI VOZAČ je lišen slobode, i to LJ.M. (34) iz Petrova, a koji je osumnjičen je da je 6. januara dva puta Audijem pregazio prvog komšiju M.K. (58), a potom policiji slagao da ga je vidio kako leži pored puta.

Nakon hapšenja, osumnjičeni vozač je ispričao da u prvi mah nije znao da je pregazio čovjeka, mada je osjetio da je preko nečeg prešao.

“Vratio se da vidi šta je pregazio i tada je opet vozilom prešao preko nečega. Tek tada je shvatio da je u pitanju čovjek, pa se uplašio i pobjegao. Potom je pozvao policiju i kazao da pored puta leži muškarac nadajući se da je možda ipak živ, pa da ga neko spasi”, naveli su izvori upućeni u istragu.

M.K. je nakon ukazane medicinske pomoći u Domu zdravlja Petrovo prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je umro.

doznajemo.com