NAKON RAZVODA odlučila da se malo “popravi”. Uložila POLA MILIONA EURA u RENOVIRANJE!

Pevačica Emina Jahović posle razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, često dolazi u Novi Pazar.

Pre nekoliko godina Emina je završila renoviranje porodične kuće, a kako se šuškalo, u sređivanje celog prostora je uložila oko pola miliona evra.

Sređena kuća poseduje igraonicu za njene sinove Jamana i Javuza, kao i veliko spa-kupatilo.

“Jedan sprat kuće će opremiti po svom ukusu, nameštajem koji je stigao iz Turske. Kuća je prelepa, prostrana, svetla, sa velikom igraonicom za njene sinove Jamana i Javuza. Sprat koji koriste njena majka i brat je već opremljen i izgleda prelepo, sa najmodernijim nameštajem i ogromnim spa kupatilom”, rekla je ranije njena bliska rođaka, a Jahovićeva je kuću renovirala zajedno sa bratom, proslavljenim košarkašem Mirsadom Jahovićem.

Kuća je opasana visokim zidom.

“Komšije smo skoro 30 godina, tako da znam Eminu dok je bila još mala devočica, njenog brata Mirsada, sestru Sabinu. Dobra su to deca, od dobrih roditelja. Njen otac Nusret je bio čuveni internista. Drago mi je kad vidim Eminu na televiziji, volim da je slušam kad peva”, rekla je ranije komšinica porodice Jahović.

Ove informacije, potvrdio je tada i Eminin portparol Ninoslav Prodanović.

“Najveći deo renoviranja je uradio njen brat, a jedan deo je i ona. Sigurno da je dosta uloženo u sređivanje, ali ne znam koliko tačno. To je porodična kuća i oni su želeli da svima omoguće komfor, da i njen brat i sestra i mama mogu da dođu, da se okupe preko leta i uživaju”, izjavio je tada Ninoslav.


Kurir.rs