NAKON NEKOLIKO GODINA OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Šaban Šaulić i Darko Lazić su…

Prije tačno godinu dana svi mediji prenijeli su vijest o velikodušnom gestu Šabana Šaulića, koji je svom nasljedniku po muzici Darku Laziću poklonio pjesmu „Ja te volim“, kojom je pobjednik treće sezone „Zvezda Granda“ nastupio na Grandovom festivalu.

Međutim, prema informacijama Kurir Starsa, Lazić je debelo platio tu pjesmu, i to na insistiranje Šabanove supruge Gordane Šaulić. Njoj se nije dopalo što je njen muž tek tako dao poklon vrijedan 2.000 eura, pa je pozvala direktora „Granda“ Sašu Popovića i tražila da Lazić što prije plati kompoziciju.

– Kralj narodne muzike našao se u nebranom grožđu kad je njegova žena Gordana počela da insistira da Lazić plati pjesmu koju mu je Šaban poklonio. Ona je otišla toliko daleko da je proganjala direktora „Granda“ Sašu Popovića i tjerala ga da kaže Darku da joj donese pare – priča naš dobro obaviješten izvor i nastavlja:

– Popoviću je bilo vrlo neprijatno, ali pošto je Goca bila veoma uporna, svakodnevno ga zvala i slala mu poruke, on na kraju nije imao kud, pa je pozvao Lazića i rekao mu: „Darko, molim te, plati Šabanu pjesmu. Odnesi im 2.000 eura, ja ne mogu da živim više od njegove Goce!“ Lazić je istog trenutka sjeo u kola i odneo Šaulićima pare – završava naš izvor.

Ovim povodom najprije smo pozvali Lazića, koji je potvrdio naše saznanje:

– Tačno je da je ta pjesma trebalo da bude poklon, ali došlo je do nesporazuma. Šaban me je pozvao i ja sam mu uredno odnio novac. Ispoštovao sam svoje i platio numeru koju sam otpjevao. Međutim, to nije poremetilo odnos među nama. Ja Šabana izuzetno cijenim i poštujem, a tu pjesmu mnogo volim – kaže Darko.

S druge strane, Šauliću je malo bilo neprijatno da priča na tu temu, pa nam je kratko objasnio zašto je njegova žena tražila da se poklon plati:

– Šta da vam kažem, zna se da se pjesme plaćaju i Darko je to i uradio. Ko će kome danas nešto da pokloni?! Ajte, molim vas, to što su pisali da sam mu poklonio, to nije baš tako. Nema moja Goca ništa s tim. Nju stalno miješate u razne stvari. To je sad završena priča – poručio je Šaulić.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Gocom i s Popovićem, ali oni do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive.