NA KASI JE UGLEDAO ŽENU KOJA GA JE “OBORILA S NOGU”: Nakon nekoliko trenutaka shvatio je da…

Muškarac je na Facebooku priznao da je “na neki način” prevario suprugu dok je bio u kupovini. Ali, to baš i nije onako kako izgleda na prvu.

Naime, čovjek po imenu Jason Hewleet iz Utaha u SAD je otkrio kako mu se jako svidjela žena koja je stajala ispred njega u redu. On je u svojoj objavi na Facebooku napisao:

– Malo je neugodno priznati, ali mislim da sam danas na neki način prevario suprugu.

37-godišnjak je u lokalnoj trgovini uzeo neke atrikle i otišao na kasu da plati, međutim, ugledao je ženu koja ga je oborila s nogu.

– Pomislio sam: “Baš je sretan onaj muškarac koji je s njom”, a onda sam u djeliću sekunde shvatio da je to moja supruga.

Otac četvero djece iz Salt Lake Cityja kaže da ga je zbunilo što je vidio suprugu na drugi način nego inače. Poslao joj je poruku da joj kaže da je i on tu, ali je ona nije čula, pa je suprug nastavio gledati svoju ženu i razmišljati o njihovom braku.Jason Hewleet5– Bio sam zapanjen kada sam opet shvatio kako je nevjerovatno lijepa. Iako se stalno viđamo, danas sam je vidio drugim očima, nisam mogao vjerovati da sam ja njen muž.

– Ona rijetko gleda Facebook, tako da neće vidjeti ovu objavu. Neće doznati da sam je danas prevario, ali morao sam ovo podijeliti s vama – napisao je.

– Dobro je malo drugačije pogledati one koje volimo, jer nas to podsjeća koliko smo sretni što ih imamo u životu.

Objava je dobila 123.000 lajkova, a podijeljena je više od 80.000 puta.

I njegova supruga je ipak komentirala objavu: “Vjerujem mu 100 posto i zahvalna sam mu što vidi ljepotu u svim ljudima. Imam dovoljno samopouzdanja i znam koga je odabrao”.