NA GODIŠNJICU BRAKA SA ARKANOM: Pogledajte kakvu je sliku objavila Ceca i poslala poruku svima na Balkanu…

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas bi proslavljala 23 godina braka sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Naime, Ceca se na Instagramu prisetila svog venčanja o kom su tada brujali svi mediji u Jugoslaviji i regionu.

Uz fotografiju sa venčanja, pevačica je stavila srca, ali i jedno napuko srce, što govori da Ceca, nakon 23 godina, i te kako pati za svojim pokojim suprugom.

Svadba Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana važi za svadbu veka. Izazvala je mnogo pažnje kako domaćih tako i svetskih medija, ali niko nije znao šta je Arkan morao da uradi kako bi mogao da se venča sa Cecom.

Naime, balkanska diva Ceca Ražnatović udala se sa Željka Ražnatovića Arkana 19. februara 1995. godine.
Pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov Crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta ženjen.

Po savetu svog protojereja Živojina Todorovića uputio je molbu i to lično njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu.

Svadbu Cece i Željka pratile su i dve najveće medijske kuće u Velikoj Britaniji i Americi – BBC i CNN.

Pevačica je blistala u venčanici grčkog dizajenera Dimitriosa, dok je Željko nosio vojnu uniformu srpskog vojvode iz Prvog svetskog rata.

Kako tada niko nije znao kako izgleda originalno odelo srpskog vojvode, u pomoć je priskočio Dragiša Spasojević, vrhunski krojač pozorišta “Boško Buha”. Na građanskom venčanju je imao smoking.

Čitava ceremonija bila je organizovana po tradicionalnim srpskim običajima, pa su svatovi išli po mladu u Žitorađe.

Crkveno venčanje održano je u crkvi Svetog arhangela Gavrila, a svadbeno veselje upriličeno je u hotelu “Interkontinental”.
Mladenačka torta imala je pet spratova i 70 kilograma.

Ukupan ceh prema pisanju medija, izašao je oko 100.000 maraka. To je platio Arkanov prijatelj iz Italije, Đovani di Stefano.

Ceca i Arkan iz braka imaju dvoje dece: Anastasiju i Veljka.

Kurir