MUSTAFA RAZOČARAO EMINU I SINOVE: Najgori trenutak pjevačice otkako je objavila da se razvodi…

Emina Jahović i Mustafa Sandal objavili su da stavljaju tačku na svoj brak, međutim njihov odnos nakon razvoda dodatno intrigira medije.

Postoje mnoge spekulacije oko razloga njihovog rastanka, ali njih dvoje su saglasni u tome da se njihova ljubav ugasila zbog čega su odlučili da stave tačku na svoj brak. Emina je već rekla kako joj je najbitnije da njena djeca ne osjete odsustvo jednog od roditelja, ali to se već desilo u petak uvečre jer se Mustafa nije pojavio na rođendanu mlađeg sina Javuza.

”Ja ne znam šta je razlog što on nije bio tu. Postoji mgućnost da je imao poslovne obaveze pa da nije mogao da stigne. Iskreno, sumnjam da ga Emina nije zvala, jer oni zaista žele da njihova djeca odrastaju normalno. Proslava je organizovana u petak, a Emina se potrudila da sve bude podređeno malom Javuzu. On je napunio šest godina, a sve je bilo u tonu filmskih junaka koje on voli” – kaže naš izvor i dodaje detalj koji će, vjerujemo, iznenaditi mnoge:

”Koliko joj je bilo bitno da sve bude savršeno na proslavi pokazuje i činjenica da je Emina sama spremala hranu koja se služila. Pored djece sa kojima se Javuz druži, na rođendanu je bilo dosta i odraslih pa je pjevačica željela da sve bude potaman. Ona je dan ranije spremala kako slane, tako i slatke đakonije koje su služene. Sama je osmislila i temu rođendana. Svuda u igraonici su bile Javuzove fotografije, a na tanjirićima je takođe bio njegov lik.”

Happy happy birthday my endless love❤️????????my Yavuz???? #yavuz6

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

novi.ba