“Morali smo da ugradimo lift u kuću, ne mogu u štiklama s 3. sprata” LUKSUZ SRPSKE PJEVAČICE…

Srpska pjevačica Dijana Janković – Didi, koja živi na relaciji Beograd-Beč-New York pokušava izgraditi karijeru, a 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića.

Podsjetimo, spektakularno vjenčanje je održano u luksuznom restoranu “Le Méridien Beach Plaza” u Monte Karlu, a bračni par, koji u posljednje vrijeme malo vremena provode u Srbiji, živi na beogradskom Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara.

Ekipa Pinkovog “Života u trendu” zavirila je u ovaj dom, gdje supružnici imaju tri kućne pomoćnice, jer navodno samo Dijanin garderober vrijedi kao pola kuće i potrebno ga je održavati.

Izjavila je da samo u cipele uložila oko 200.000 eura…

Zanimljivo je da kuća ima i lift.

Njena izjava u spomenutoj emisiji o liftu izazvala je veliku pažnju javnosti, ali pjevačicu to nije mnogo potreslo. 

– Morali smo da ugradimo lift zbog štikli, jer ne mogu da silazim s trećeg  sprata. 

Rokvići vole i luksuzne automobile i imaju bogat vozni park – porscheov terenac, BMW GT 5, “Ford”, kao i tri motocikla.

Njen suprug joj je kupio i jahtu, koju je nazvao po njoj.

Srpska pjevačica Dijana Janković – Didi, koja živi na relaciji Beograd-Beč-New York pokušava izgraditi karijeru, a 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića. Podsjetimo, spektakularno vjenčanje je održano u luksuznom restoranu “Le Méridien Beach Plaza” u Monte Karlu, a bračni par, koji u posljednje vrijeme malo vremena provode u Srbiji, živi na beogradskom Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara. Ekipa Pinkovog “Života u trendu” zavirila je u ovaj dom, gdje supružnici imaju tri kućne pomoćnice, jer navodno samo Dijanin garderober vrijedi kao pola kuće i potrebno ga je održavati. Izjavila je da samo u cipele uložila oko 200.000 eura…

doznajemo.com