MOMAK KOJI SE SKORO OŽENIO DOŽIVIO VELIKU TRAGEDIJU: Pogledajte ko ga je ujeo za “muško organ”…

Jednog mladića životinja je ujela za polni organ kad je pokušao da je uzjaše. Momak je trenutno u bolnici i doktori se bore da mu “spasu muškost”.

Mladić, koji se oženio prije samo četiri mjeseca, izjavio je za da ga je konj napao iz čista mira.

Filipinca starog 19 godina konj je ugrizao za pe*is kada je mladić pokušao da ga uzjaše. Mladić, čije ime nije objavljeno, prebačen je u bolnicu i ljekari se bore da sačuvaju njegov organ.

– Pokušao sam da ga uzjašem i on me je ujeo – izjavio je mladić, kako ga je citirala televizija iz njegove zemlje.

Veterinari su istakli da je najveća vjerovatnoća da je mladić na neki način isprovocirao konja.

POGLEDAJTE SLIČNE SLUČAJEVE:

POTRAGA ZA “KRAVOM UBICOM” Mještani svjedoče o detaljima kako je ubila njihovog komšiju!

– Naš Aleksije poveo je kravu na oplodnju kod bika, prema selu Kola. Međutim, nisu odmakli ni kilometar od štale i, po svemu sudeći, kada je počela padati kiša, on je raširio kišobran, što ju je uplašilo, te ga je usmrtila.

Ovim riječima ožalošćeni članovi porodice Ristić, u istoimenom zaseoku u selu Krupa na Vrbasu, nadomak Banjaluke, opisuju stravičnu tragediju koja ih je zadesila u srijedu ujutru, gdje je, pod nesvakidašnjim okolnostima, poginuo mještanin Aleksije Ristić (71).

Prvi komšija Ristića izjavio je za “Nezavisne novine” da su po stradalog putara u penziji najvjerovatnije bile fatalne povrede glave.

– Bio je u poznim godinama, ali vitalan. Poveo je kravu biku u Kola. Sin ga je odvraćao da ne ide, ali džaba, belaj kad hoće, hoće. Nije odmakao daleko od štale, te je vjerovatno rasklapao kišobran, koji je kravu uplašio, te je ona počela bježati, vukući ga konopcem za sobom. Vidio sam preminulog, i po povredama, zaključio sam da je glavom vjerovatno udario o kamen, priča taj mještanin.

Stradali starac živio je u kući sa suprugom i sinom, kojeg smo sreli, a koji je, shrvan bolom, tiho uspio da izusti tek poneku riječ.

– Tragedija, šta ćeš. Majka i ja držimo se kako znamo i umijemo, prozborio je kratko Aleksijin sin.

U selu smo juče sreli i Velinku Stanetić, sestru stradalog penzionera, koja nam priča da je ovo četvrta tragedija koja ju je zadesila u posljednje vrijeme – izgubila je sina, muža, majku, a sad i rođenog brata.

– Ne znam ni sama kako se držim. Šta da kažem, dijete drago. Tuga velika. Nema se tu šta reći. Sudbina, priča za “Nezavisne” Velinka Stanetić.

Krava, koja je svog vlasnika ubila, još nije pronađena. Pobjegla je, po svemu sudeći, u šumu, a da li će se pojaviti u nekom od okolnih sela, niko ne zna.

– Ako priđe nečijoj kući, valjda će nam biti javljeno, valjda će imati toliko poštenja da nam jave, nakon ovakve tragedije koja nas je zadesila, smatra Velinka.

Uz navođenje inicijala stradalog starca, iz policije je navedeno da je život izgubio kada je poveo konopcem svoju kravu, koja se otela kontroli, te mu više puta oko vrata i tijela omotala konopac, nakon čega ga je vukla po zemlji, nanijevši mu povrede od kojih je preminuo.

Mještani navode da je kravu odveo iz štale oko 7.30 ujutru, a da je tijelo, odmah pored makadamskog seoskog puta, pronašao komšija, oko 11.45.

doznajemo.com