“MOJA PRVA MAJKA…” Pogledajte koji je najtužniji detalj života Mace Diskrecije…

Maca Diskrecija i Miljana Kulić su se u toku sastanka posvađale kada je trudna zadrugarka spomenula kako zamjera Maci što je u lošim odnosima sa majkom. Diskrecija se branila riječima kako to nije istina, a po završetku tog sastanka Maca je razgovarala sa Borom Santanom o cijeloj situaciji.

Muzičar je bio uporan u namjeri da popravi odnose majke i kćerke, a onda je Maca Diskrecija otkrila nešto, što kako ona kaže, niko o njoj i njenoj majci nikada nije znao, jer o tome nije pričala.

– Otići ćemo kod tvoje majke. Nadam se da to nije istina. I da je istina, ja ti opraštam. Otići ćeš da svima zapušiš usta, da se vidi tvoja mati! Ako je to istina, ja ti opraštam. Ako budemo bili zajedno, idemo zajedno kod nje – govorio je Bora Maci.

– Ja sam ti rekla! Ja ovdje ne pričam ništa! Nemoj ti da se brineš za mene! Samo ja istinu znam i niko više. Ti ne znaš moj život. Ja nikada ovdje nisam pričala o svom životu. Nemoj ti da se brineš za mene. Ne znaš ništa o meni! Nisam nikada pričala o tome. To niko ne zna, čak ni novinari, neću da pričam o tome! Nema ti šta da snimaš! Moja prava majka se ne snima – iznijela je nove detalje iz svog života Maca, koja je bila nervozna.

– Čekaj, ta žena nije tvoja prava majka što se snima? – u čudu je bio Bora.

– Nemoj ti ništa da brineš! Moja prava majka se ne snima i nikada nije davala intervjue i ne eksponira se! Pusti me te fore, ja ti lijepo kažem – nastavila je Maca.

Alo.rs