MISTERIOZNO PISMO O UBISTVU JELENE! Ovo je zaista jezivo: Pogledajte eo čemu se radi…

Jelenu Marjanović (33) ubili su svekar i svekrva kada je krišom pobjegla Zoranu sa nasipa u namjeri da ga zauvijek napusti, tvrdi pjevačicina prijateljica u pismu koje je juče dostavljeno redakciji Srpskog telegrafa!

– Zoran i Jelena su živjeli u nepodnošljivim bračnim odnosima. Dan prije ubistva na Novom Beogradu tokom svađe Jelena se zaklela da će sa kćerkom otići zauvijek od Zorana i ostalih ludaka njegove porodice – navodi se u pismu, čija je autorka ostala anonimna, a potpisala se kao Istina.

Pod naslovom “Tajna ubistva Jelene Marjanović” autorka koja tvrdi da joj je lično pjevačica ispričala za svađu na Novom Beogradu detaljno je opisala i šta se navodno događalo 2. aprila 2016. godine.

– Kobnog dana na nasipu njih dvoje su se posvađali. Jelena je otrčala i “strčala” do kuće Marjanovića da bi uzela neke stvari prije nego što Zoran stigne. Tada je u kući došlo do svađe i tuče između Jelene i svekrve Zorice – navodi autor i dodaje da je Zoranova majka patološki mrzila pjevačicu.

Kako se dalje navodi u pismu, pjevačica je i ubijena tokom rasprave sa ukućanima.

– Tokom tuče svekar se umiješao i Jelena je ubijena. Jelenu su ubili i odvukli je u kupatilo, pa ubacili u kadu. Potom je iz kuće prebačena u automobil, a zatim je iz njega izbačena u kanal – navodi se u tekstu.

Anonimni autor dodaje i da su Marjanovići nakon ovog monstruoznog ubistva sakrili sve dokaze iz kuće koji bi eventualno mogli da ih razotkriju.

– Iskoristili su nepažnju istražnih organa dok je pretraživan teren oko nasipa i uklonili sve tragove iz kuće. Zoran treba da odgovori ko je ubio Jelenu jer sad zna… – dodaje Jelenina prijateljica.

Osim što navodi da su Zoran i Jelena bili u jako lošim odnosima i da se nisu slagali u braku, ona navodi i da je mala Jana svedok netrpeljivosti između supružnika.

– Mala Jana zna da su se u kući i na kanalu tata i mama strašno svađali i da su se desile “strašne stvari” – dodaje se u pismu.

Dok za svađu koja se dogodila dan pred ubistvo autorka pisma tvrdi da je čula od same pjevačice, ona nije željela da objasni odakle joj informacije o samom zločinu.

– “Javlja mi se”, što bi rekao jedan prevarant-vidovnjak – ironično je napisala je misteriozna prijateljica.

Republika.rs